صبحانه‌های جیک‌ثانیه‌ای

آیا کارمند یا دانشجو هستید و وقت کافی برای تهیه صبحانه مفصل ندارید؟ آیا دوست دارید که صبحانه گرمی بخورید و راهی محل کار یا تحصیل خود بشوید؟

۰

آيا فكر مي‌كنيد كه تهيه تمام صبحانه‌هاي گرم به وقت زيادي نيـــاز دارد؟‌آيا مي‌دانيد كه كاملا در اشتباه هستيد؟ باور نمي‌كنيد؟ پس اين صفحه را بخوانيد تا مطمئن شويد در عرض كمتر از ۵دقيقه مي‌توان صبحانه‌اي گرم و خوشمزه درست كرد.

 

كوكوي آويشن

آويشن، گياهي با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ايجاد آرامش و رفع اضطراب مي‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌اي كه خاصيت آرام‌بخشي دارد، مي‌تواند بسيار مطلوب باشد. آويشن، مدر و ضدعفوني‌كننده مجاري ادراري هم هست. خواص ضد‌ميكروبي، ضد‌قارچي و ضد‌انگلي آن هم به اثبات رسيده است. كوكوي آويشن كه بيشتر در مناطق مركزي ايران طرفداران زيادي دارد، كمتر از ۵دقيقه آماده مي‌شود و بسيار هم خوشمزه و مقوي است.

مواد لازم براي يك نفر:
• ۱عدد تخم‌مرغ
• ۱قاشق مرباخوري آرد گند
• ۱قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن
• نمك به ميزان لازم
• يك‌ونيم قاشق غذاخوري روغن مايع

طرز تهيه:
• تخم‌مرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را به‌مدت يك دقيقه با چنگال بزنيد.
• روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود ۳۰ثانيه روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
• مايه آماده شده را داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد.
• حرارت را پايين بياوريد و بعد از ۲دقيقه در تابه را برداريد و كوكو را برگردانيد.
• يك دقيقه ديگر در تابه را ببنديد و سپس كوكوي شما در كمتر از ۵دقيقه آماده است.

گوجه‌فرنگي تازه‌اي كه با چند قطره آبليمو، آب نارنج يا آبغوره طعم‌دار شده باشد، بهترين همراه اين صبحانه است.

 

ساندويچ نان و پنير و گردو

بيشتر ما نان و پنير را با شكل سنتي آن تصور مي‌كنيم اما همين صبحانه سنتي مي‌تواند به‌سادگي شكل و طعم جديد و متفاوتي به‌خود بگيرد. به اندازه يك قوطي كبريت يا ۳۰تا ۴۰گرم پنير مي‌تواند معادل يك واحد لبنيات محسوب شود و مقداري از نياز بدنمان به پروتيئن را هم تأمين كند. بهتر است نان تستي كه قرار است براي تهيه اين غذا مورد استفاده قرار بگيرد، تست سبوس‌دار باشد. نان‌هاي سبوس‌دار، فيبر بيشتري دارند و مي‌توانند ما را براي مدت طولاني‌تري سير نگه‌دارند. ضمن اينكه فيبرهاي غذايي با تحريك حركات دودي روده‌ها، تاحد قابل‌قبولي جلوي ابتلا به يبوست را هم مي‌گيرند.

مواد لازم براي ۱نفر:
• ۴عدد نان تست
• يك قوطي كبريت پنير
• ۲تا ۳قاشق غذاخوري گردوي خردشده
طرز تهيه:
• پنير را روي هر ۴نان‌ تست بماليد.
• روي ۲ عدد از نان‌هاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد.
• ۲نان ديگر را روي اين تست‌هاي گردويي بگذاريد.
• اين ۲ساندويچ را به‌مدت ۲تا ۳دقيقه داخل دستگاه ساندويچ‌ساز قرار دهيد.
• در عرض كمتر از ۵دقيقه، ساندويچ داغ نان و پنيرتان كه بوي گردوي حرارت‌ديده آن فضا را پر مي‌كند، آماده است.
اين صبحانه داغ و خوشمزه را با يك ليوان چاي شيرين، تكميل كنيد.

 

نان كنجدي سوخاري

اين غذا كمي پركالري‌تر از صبحانه‌هاي معرفي‌شده قبلي است و بيشتر براي بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانه‌هاي چرب و سرشار از ويتامين‌ها و املاح مختلفي است كه مصرف آن مقداري از نياز بدن به ويتامين E، كلسيم، منيزيم، روي، پروتئين و فسفر را تأمين كند. اسيدهاي چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به كاهش چربي بد و افزايش چربي خوب خون كمك مي‌كند.

مواد لازم براي ۱نفر:
• ۲عدد نان تست،۱
• عدد تخم‌مرغ كوچك
• ۲تا ۳قاشق غذا خوري كنجد
• نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم
• روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
طرز تهيه:
• تخم‌مرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد.
• نان‌هاي تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد.
• حالا اين نان‌هاي كنجدي را در تابه‌اي كه از قبل روغن ريخته‌ايد و گرم كرده‌ايد، سرخ كنيد.
آب پرتقال يا آب انار ملس، بهترين تحريك‌كننده‌هاي اشتهاي صبحگاهي و مناسب‌ترين همراهان اين صبحانه هستند.

 

املت دانشجويي

مدت‌هاست كه املت تهيه شده با رب، لقب املت دانشجويي را يدك مي‌كشد اما اين املت، هم در مدت كوتاهي آماده مي‌شود و هم با كمي خلاقيت، طعم منحصر به فردي به‌خود مي‌گيرد. رب گوجه‌فرنگي مانند خود گوجه‌فرنگي حاوي ليكوپن فراواني است. مصرف اين آنتي‌اكسيدان بسيار مفيد به پيشگيري از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك مي‌كند. اگر روغن مصرفي‌تان هم كانولا يا كلزا باشد، مي‌توانيد از دريافت اسيدهاي چرب امگا۳در وعده صبحانه مطمئن شويد و به اين ترتيب، سلامت قلب و عروق‌تان را تضمين كنيد.

مواد لازم براي ۱نفر:
• ۱عدد تخم‌مرغ
• ۲قاشق سرخالي رب گوجه‌فرنگي
• ۲قاشق سر خالي روغن كانولا
• نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
• ۱قاشق مرباخوري مرزه خشك
• نصف قاشق مرباخوري ترخون‌خشك
طرز تهيه:
• روغن را درون تابه بريزيد و ۳۰ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود.
• رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و آن را ۲دقيقه تفت بدهيد.
• مرزه و ترخون را به رب بيفزاييد و ۳۰ثانيه ديگر آن را تفت بدهيد.
• حالا تخم‌مرغ را روي رب بشكنيد، تفت مختصري بدهيد و حدود ۲دقيقه بدون هم زدن اضافي، اجازه بدهيد تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط ۵دقيقه حاضر است.
پياز خام كه سرشار از ويتامين C است، همراه خوبي براي اين صبحانه محسوب مي‌شود. شما مي‌توانيد با يك آدامس نعنايي از شر بوي پياز قبل از خروج از خانه رها شويد. اگر دوست نداريد، خيار طعم‌دار شده با آبليمو را همراه اين صبحانه فوق‌العاده كنيد.

منبع: برترین ها/انتهای متن/

درج نظر