صبحانه‌های جیک‌ثانیه‌ای

آیا کارمند یا دانشجو هستید و وقت کافی برای تهیه صبحانه مفصل ندارید؟ آیا دوست دارید که صبحانه گرمی بخورید و راهی محل کار یا تحصیل خود بشوید؟

0

آيا فكر مي‌كنيد كه تهيه تمام صبحانه‌هاي گرم به وقت زيادي نيـــاز دارد؟‌آيا مي‌دانيد كه كاملا در اشتباه هستيد؟ باور نمي‌كنيد؟ پس اين صفحه را بخوانيد تا مطمئن شويد در عرض كمتر از 5دقيقه مي‌توان صبحانه‌اي گرم و خوشمزه درست كرد.

 

كوكوي آويشن

آويشن، گياهي با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ايجاد آرامش و رفع اضطراب مي‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌اي كه خاصيت آرام‌بخشي دارد، مي‌تواند بسيار مطلوب باشد. آويشن، مدر و ضدعفوني‌كننده مجاري ادراري هم هست. خواص ضد‌ميكروبي، ضد‌قارچي و ضد‌انگلي آن هم به اثبات رسيده است. كوكوي آويشن كه بيشتر در مناطق مركزي ايران طرفداران زيادي دارد، كمتر از 5دقيقه آماده مي‌شود و بسيار هم خوشمزه و مقوي است.

مواد لازم براي يك نفر:
• 1عدد تخم‌مرغ
• 1قاشق مرباخوري آرد گند
• 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن
• نمك به ميزان لازم
• يك‌ونيم قاشق غذاخوري روغن مايع

طرز تهيه:
• تخم‌مرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را به‌مدت يك دقيقه با چنگال بزنيد.
• روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
• مايه آماده شده را داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد.
• حرارت را پايين بياوريد و بعد از 2دقيقه در تابه را برداريد و كوكو را برگردانيد.
• يك دقيقه ديگر در تابه را ببنديد و سپس كوكوي شما در كمتر از 5دقيقه آماده است.

گوجه‌فرنگي تازه‌اي كه با چند قطره آبليمو، آب نارنج يا آبغوره طعم‌دار شده باشد، بهترين همراه اين صبحانه است.

 

ساندويچ نان و پنير و گردو

بيشتر ما نان و پنير را با شكل سنتي آن تصور مي‌كنيم اما همين صبحانه سنتي مي‌تواند به‌سادگي شكل و طعم جديد و متفاوتي به‌خود بگيرد. به اندازه يك قوطي كبريت يا 30تا 40گرم پنير مي‌تواند معادل يك واحد لبنيات محسوب شود و مقداري از نياز بدنمان به پروتيئن را هم تأمين كند. بهتر است نان تستي كه قرار است براي تهيه اين غذا مورد استفاده قرار بگيرد، تست سبوس‌دار باشد. نان‌هاي سبوس‌دار، فيبر بيشتري دارند و مي‌توانند ما را براي مدت طولاني‌تري سير نگه‌دارند. ضمن اينكه فيبرهاي غذايي با تحريك حركات دودي روده‌ها، تاحد قابل‌قبولي جلوي ابتلا به يبوست را هم مي‌گيرند.

مواد لازم براي 1نفر:
• 4عدد نان تست
• يك قوطي كبريت پنير
• 2تا 3قاشق غذاخوري گردوي خردشده
طرز تهيه:
• پنير را روي هر 4نان‌ تست بماليد.
• روي 2 عدد از نان‌هاي تست را با گردوهاي خردشده بپوشانيد.
• 2نان ديگر را روي اين تست‌هاي گردويي بگذاريد.
• اين 2ساندويچ را به‌مدت 2تا 3دقيقه داخل دستگاه ساندويچ‌ساز قرار دهيد.
• در عرض كمتر از 5دقيقه، ساندويچ داغ نان و پنيرتان كه بوي گردوي حرارت‌ديده آن فضا را پر مي‌كند، آماده است.
اين صبحانه داغ و خوشمزه را با يك ليوان چاي شيرين، تكميل كنيد.

 

نان كنجدي سوخاري

اين غذا كمي پركالري‌تر از صبحانه‌هاي معرفي‌شده قبلي است و بيشتر براي بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانه‌هاي چرب و سرشار از ويتامين‌ها و املاح مختلفي است كه مصرف آن مقداري از نياز بدن به ويتامين E، كلسيم، منيزيم، روي، پروتئين و فسفر را تأمين كند. اسيدهاي چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به كاهش چربي بد و افزايش چربي خوب خون كمك مي‌كند.

مواد لازم براي 1نفر:
• 2عدد نان تست،1
• عدد تخم‌مرغ كوچك
• 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد
• نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم
• روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
طرز تهيه:
• تخم‌مرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد.
• نان‌هاي تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد.
• حالا اين نان‌هاي كنجدي را در تابه‌اي كه از قبل روغن ريخته‌ايد و گرم كرده‌ايد، سرخ كنيد.
آب پرتقال يا آب انار ملس، بهترين تحريك‌كننده‌هاي اشتهاي صبحگاهي و مناسب‌ترين همراهان اين صبحانه هستند.

 

املت دانشجويي

مدت‌هاست كه املت تهيه شده با رب، لقب املت دانشجويي را يدك مي‌كشد اما اين املت، هم در مدت كوتاهي آماده مي‌شود و هم با كمي خلاقيت، طعم منحصر به فردي به‌خود مي‌گيرد. رب گوجه‌فرنگي مانند خود گوجه‌فرنگي حاوي ليكوپن فراواني است. مصرف اين آنتي‌اكسيدان بسيار مفيد به پيشگيري از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك مي‌كند. اگر روغن مصرفي‌تان هم كانولا يا كلزا باشد، مي‌توانيد از دريافت اسيدهاي چرب امگا3در وعده صبحانه مطمئن شويد و به اين ترتيب، سلامت قلب و عروق‌تان را تضمين كنيد.

مواد لازم براي 1نفر:
• 1عدد تخم‌مرغ
• 2قاشق سرخالي رب گوجه‌فرنگي
• 2قاشق سر خالي روغن كانولا
• نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
• 1قاشق مرباخوري مرزه خشك
• نصف قاشق مرباخوري ترخون‌خشك
طرز تهيه:
• روغن را درون تابه بريزيد و 30ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود.
• رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و آن را 2دقيقه تفت بدهيد.
• مرزه و ترخون را به رب بيفزاييد و 30ثانيه ديگر آن را تفت بدهيد.
• حالا تخم‌مرغ را روي رب بشكنيد، تفت مختصري بدهيد و حدود 2دقيقه بدون هم زدن اضافي، اجازه بدهيد تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقيقه حاضر است.
پياز خام كه سرشار از ويتامين C است، همراه خوبي براي اين صبحانه محسوب مي‌شود. شما مي‌توانيد با يك آدامس نعنايي از شر بوي پياز قبل از خروج از خانه رها شويد. اگر دوست نداريد، خيار طعم‌دار شده با آبليمو را همراه اين صبحانه فوق‌العاده كنيد.

منبع: برترین ها/انتهای متن/

درج نظر