خبری خوب برای بانوان ایرانی

شکم بند های ضد امواج مغناطیسی برای مادران باردار سرمایه گذار جذب کرد.

0

به گزارش به دخت به نقل از خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ؛ برای افزایش سلامت جامعه به‌خصوص مادران باردار و نوزادان، شرکتهای تن‌سان طب هگمتانه و نانومادپارس که پارچه‌های ضد امواج الکترومغناطیس را تولید و تجاری‌سازی کردند، موفق به جذب سرمایه‌گذار شدند.

شرکت پرتو تجارت هما با نظارت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اقدام به خرید انحصاری این نوع پارچه کرده است.

حسین عسگرزاده؛ مدیرعامل این شرکت از فناوری نانو به‌عنوان زمینه‌ای در حال پیشرفت یاد کرد و گفت: ما در گذشته اقداماتی را برای سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری نانو انجام دادیم اما این فعالیتها چون به‌صورت پراکنده صورت می‌گرفت، به سرانجام نرسید؛ پس از آشنایی با این دو مجموعه، همکاری منسجمی را آغاز کردیم تا گامی برای پیشرفت این فناوری در کشور برداشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که سعی بر این است که فعالیت تجاری مجموعه به‌صورت فراگیر باشد، عنوان کرد: تلاشهای بسیاری برای آغاز یک شیوه جدید صادراتی انجام شده و با شرکای تجاریمان در کشورهای مختلف مذاکراتی صورت گرفته است و مایلیم از همین ابتدای همکاری صادراتمان را آغاز کنیم.

امروزه امواج الکترومغناطیس به جزء جدایی‌ناپذیر زندگی انسان مدرن تبدیل شده‌اند؛ تلفنهای همراه، اینترنتهای بی‌سیم، تلفنهای بی‌سیم و بسیاری از تجهیزات مورد استفاده، از امواج الکترومغناطیس برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کنند و در این رابطه مطالعات متعددی درباره  رابطه این امواج با سلامت انسان انجام شده که بعضا گزارشهایی از تأثیرات منفی این امواج بر سلامت نیز منتشر شده است.

رضا احمدی؛ مدیرعامل شرکت تن‌سان طب هگمتانه در رابطه روند أخذ تأییدیه‌ها برای این محصول گفت: روند اطمینان از صحت این محصول در داخل با انجام تست شستشو شروع شد و سپس طی گذراندن دو مرحله آزمون کیفی و کمی، آزمایشهای مربوط به خواص آنتی باکتریال صورت گرفت؛ در مرحله بعدی آزمون جذب امواج انجام شد.

وی افزود: این پارچه‌ها موفق به أخذ گواهی نانومقیاس و ثبت اختراع داخلی و خارجی (US PATENT) شدند و نهایتاً در مرکز تحقیقات مخابرات ایران با مدل‌سازی دقیق بدن، آزمون عملکردی آن به انجام رسید؛ این محصول علاوه بر آنتی باکتریال بودن دارای ثبات بالای شستشو و با انعکاس بیش از 99% امواج مضر سد محکمی در برابر امواج است.

احمدی خاطر نشان کرد: مزیت شکم‌بند ضد امواج ایرانی با محصولات مشابه خارجی در این است که محصول ایرانی فاقد نانوذرات نقره هستند و مستقیماً با بدن تماس ندارند؛ همچنین شکم‌بندهای ایرانی امواج الکترومغناطیس را دفع و منعکس می‌کنند؛ در حالیکه مکانیسم حفاظتی محصولات مشابه خارجی جذب امواج الکترومغناطیس است که این موضوع موجب ایجاد گرما در شکم‌بند می‌شود.

وی ابراز کرد: پارچه‌های ضد امواج الکترومغناطیس تاکنون علاوه بر أخذ تأییدیه از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و وزارت بهداشت و درمان، موفق به کسب دو مدال طلا از جشنواره بین‌المللی اختراعات، گواهی مدال از سازمان مالکیت فکری و معنوی ملل متحد و کسب کاپ و دیپلم افتخار از دانشگاه رومانی شده‌اند.

/انتهای متن/

درج نظر