خراسان رضوی بیش‌ترین «مادران خردسال» را دارد

فرشته سلجوقی در جلسه بزرگداشت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر که در محل ساختمان شهید رجایی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: افراد زیر ۱۸ سال را کودک برمی‌شمریم و ازدواج زیر این سن ازدواج کودکان محسوب می‌شود. خراسان رضوی اولین استان در ازدواج کودکان، مادران خردسال و کودکان بیوه است. استان‌های آذربایجان‌غربی و سیستان و بلوچستان نیز پس از خراسان در صدر هستند و استان تهران نیز رتبه‌ هشتم را دارد.

0

به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، فرشته سلجوقی در جلسه بزرگداشت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر که در محل ساختمان شهید رجایی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: افراد زیر ۱۸ سال را کودک برمی‌شمریم و ازدواج زیر این سن ازدواج کودکان محسوب می‌شود. خراسان رضوی اولین استان در ازدواج کودکان، مادران خردسال و کودکان بیوه است. استان‌های آذربایجان‌غربی و سیستان و بلوچستان نیز پس از خراسان در صدر هستند و استان تهران نیز رتبه‌ هشتم را دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده عنوان کرد: ما به‌عنوان انسان، سپس به‌عنوان یک زن و در مقام یک مسئول باید به تک‌تک این مسائل بپردازیم. امیدواریم حداقل در ۳۰ درصد از بدنه مدیریتی دولت که یکی از قوای سه‌گانه است، از زنان ارزشمند جامعه‌مان استفاده شود.

وی با اشاره به هفته ملی زنان اظهار کرد: ۱۵ اکتبر روز جهانی زنان روستا است. ما سعی داریم ۲۳ مهرماه را در تقویم ملی کشور به‌عنوان روز زن روستا ثبت کنیم.

مدیرکل دفتر امور زنان خراسان رضوی در ادامه گفت: این هفته و امروز برای ما نمادی از میلاد حضرت فاطمه (س) است. حضرت فاطمه الگوی بشریت است، اما حتی زنانمان هم از این ایشان بهره نمی‌گیرند. حضرت فاطمه صفات اهورایی داشتند و تنها زن معصوم بودند. ایشان به‌عنوان یک زن، مادر، همسر و سپس یک مسئول و یک شهروند مدافع ولایت بودند.

وی ادامه داد: وظیفه ما است که این الگو را به جامعه بشناسانیم. متاسفانه در جامعه امروز الگوی دختران ما حضرت فاطمه (س) نیست.

سلجوقی افزود: هفته آینده هفته سلامت ملی را در پیش داریم و این ایام به منزله آن است که نورافکنی به مسائل و بعضاً مصائب جامعه زنان بیندازیم.

وی با اشاره به فضای مجازی گفت: ما باید به این فضا ورود کنیم و حداکثر استفاده را ازآن ببریم. کانالی در تلگرام به نام «من مامانم» ۲۰ هزار عضو دارد که در حوزه آموزش‌های کودک و خانواده اطلاع‌رسانی می‌کنند؛ این از جمله موارد بارز استفاده صحیح از فضای مجازی است.

وی با اشاره به نقش زنان در جامعه بیان کرد: در بسیاری از روستاهای ما دهیاران و اعضای شورا را زنان تشکیل می‌دهند. در روستایی، دهیار و اعضای شورا زنان‌اند و در خانه دهیار، کارگاهی است که پیراهن تولید می‌کند و به کشورهای خارجی صادر می‌شود.

/انتهای متن/

درج نظر