نان پيتا يا مديترانه اي
نان پیتا نان خوشمزه ایست که می توانید در خانه درست کنید و با انواع غذاهاي گوشتي يا انواع سالادها يا سس ها يا براي پيراشكي يا براي صبحونه با سوسيس تخم مرغ ميشه توش رو پر كرد.
جانان فرزان/
این نان را اگر درست کنید هم برای عصرانه های خوشمزه خوب است و هم برای صبحانه ها.
مواد مورد نیاز:
آرد سفيد : يک پيمانه
آب ولرم: نصف ليوان
خمير مايه فوري رضوى: دو قاشق غذا خوري
نمك يا نمك دريا : يه قاشق چاي خوري
يه كم شكر : براي قرمز شدن روي نان
پودر خمير فرانسوي( که كيفيت نون رو بهتر و مثل بهبود دهنده عمل مي كنه ولي خيلي پف نون بهتر ميشه)
طرز تهیه:
خمير رو به اندازه اين پيمونه ها ميشه دو برابر يا سه برابر كرد ولي با همين دستور ٨ تا نون گردالو بهتون ميده.
ميذاريم خمیر يه نيم ساعت استراحت كنه.
من خودم بهش يه كم روغن اضافه مي كنم كه لطيف تر بشه و احتمال پارگيش رو كمتر مي كنه.
بعد از استراحت هشت تا چونه مي گيريم ازش و با ورده گرد گرد مي كنيم.
اگه كااااااملا گرد نباشه پف نمي كنه.
ميشه قالب هم زد با يه بشقاب بزرگ.
به اندازه ٢ ميليمتر پهنش مي كنيم و زير و روش رو آرد مي زنيم كه به سيني فر نچسبه.
حالا مي ذاريم تو فر تا پف كنه.
بعد سريع تا داغه ميذاريم لاي سفره تا داغ و تازه بمونه.
با انواع غذاهاي گوشتي يا انواع سالادها يا انواع سس ها يا براي پيراشكي يا براي صبحونه با سوسيس تخم مرغ ميشه توش رو پر كرد.
/انتهای متن/