تجربه حجاب به روایت دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا+عکس

دانشجوی مسلمان دانشگاه کالیفرنیا حجاب را گامی به سوی نزدیک شدن به ارزش‌های اسلامی و نمایش هویت واقعی یک بانوی مسلمان عنوان کرد.

0

به گزارش به دخت به نقل از میزان به نقل از ایکنا، «سوفومور شاهانا فاروقی»، دانشجوی مسلمان دانشگاه کالیفرنیا مشهور به دانشگاه برکلی روایت باحجاب شدن خود را اینگونه توصیف کرد: با اینکه در خانواده مسلمان به دنیا آمدم اما به اصول اسلام عمل نمی‌کردم، تا اینکه شروع به تحقیق در مورد اسلام کردم و آن را چیزی فراتر از نوع پوشش و توجه به ظاهر بود، یافتم و فهمیدم تنها راه رسیدن به سعادت، استقلال و آرامش درونی و بهبود سلامت روحی در اسلام نهفته است و دریافتم حجاب تنها یک تکه لباس نیست، بلکه گامی به سوی نزدیک شدن به ارزش‌های اسلامی و نشان دادن هویت واقعی یک بانوی مسلمان است.

تجربه حجاب به روایت دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا

وی صحبت در مورد اسلام و حجاب، به عنوان یکی از اصول آن را بهترین راه برای از بین بردن تصورات غلط در محیط دانشگاه عنوان کرد و گفت: نشان دادن اسلام به عنوان یک دین ظالم مبنی بر تحمیل حجاب به زنان و وادار کردن آنها به سکوت در برابر مرد بسیار خطرناک است و منجر به تصورات غلط شده است.

فاروقی افزود:‌ صحبت از روش زندگی مسلمانان و انتخاب‌های آن‌ها که یک امر اختیاری و بر اساس عقاید درونی است، می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

وی حجاب درباره فریضه حجاب اسلامی گفت: این تصمیم کاملا آگاهانه برای زندگی کردن طبق ارزش‌های خاص اسلامی است نه بر اساس تأثیرات بیرونی و اجبار.

فاروقی اظهار کرد: تعریف حجاب فراتر از پوشش و لباس است و آن مربوط به تعریف اسلام یعنی تسلیم آگاهانه در برابر دستورات الهی است.

وی تأکید کرد: پوشیدن حجاب به معنای این است که یک زن چیزی فراتر از ظاهرش دارد.
در همین راستا، «آلاء آیسی»، یکی دیگر از دانشجویان ارشد مسلمان و عضو انجمن دانشجویان دانشگاه کالیفرنیا با بیان اینکه صحبت‌های بانوان مسلمان در مورد حجاب می‌تواند تصورات غلط را از بین ببرد، گفت: دانشجویان محجبه زیادی در این دانشگاه هستند که در برنامه‌های اسلامی شرکت می‌کنند.

وی افزود: در این برنامه‌ها تنها صحبت از حجاب نیست بلکه خود حجاب به تنهایی بانوان را در موقعیتی قرار می‌دهد که موجب عملگرایی آن‌ها می‌شود زیرا حجاب معرف دین اسلام است و بانوان دانشگاه تلاش دارند، اسلامی بودن را نه تنها از طریق پوشیدن روسری بلکه با موفقیت‌ها و رفتارهای شایسته خود به غیرمسلمانان معرفی کنند.

آیسی با اظهار اینکه صحبت بانوان محجبه در برنامه‌های اسلامی تنها به حجاب محدود نمی‌شود، گفت: با وجود تبعیض و فشارهایی که بانوان محجبه از محیط بیرون متحمل می‌شوند اما ترجیح می‌دهند کمتر در این باره صحبت کنند و بیشتر روی موفیقت‌ها و دستاوردهای بانوان مسلمان محجبه تمرکز کنند.

وی با اشاره به بی‌عدالتی‌های موجود در فضای جامعه آمریکا و رسانه‌ها نسبت به مسلمانان به‌ویژه بانوان گفت: در چنین فضایی بانوان باید به چگونه بودن در جامعه آمریکا فکر کنند نه به اینکه جامعه می‌خواهد چگونه باشند.

آیسی با تأکید روی نقش تربیتی بانوان افزود: فرزندان نسل اول مهاجران و فرزندان نسل دوم مسلمانان آمریکا در محیطی رشد خواهند کرد که باید تفاوت بین ارزش‌های غربی و اصول اسلامی را تشخیص دهند و آگاهانه انتخاب کنند و در اینجاست که مادران نقش اصلی را ایفا می‌کنند.
آیسی گفت‌وگو در مورد اسلام و حجاب را یک حربه محکم در مقابله با اسلام‌ستیزی خواند و تصریح کرد: روایت حجاب و تشریح فلسفه آن قوی‌تر از صدای نفرت و جهالتی است که بخواهد بانوان محجبه دانشگاه کالیفرنیا را به سکوت وادارد یا ارزش آنها را تنها به داشتن یک روسری تقلیل دهد.

/انتهای متن/

درج نظر