لقمه های پنیری
لقمه های پنیری ایده های خیلی عالی و فانتزی ای هستند برای مهمونی های عصرانه و جشن تولدها. مواد ساده و در دسترسی هم دارند.
مواد لازم:
سيب زميني پخته و رنده شده : 300 گرم
سينه و ران مرغ چرخ شده : 160 گرم
پنير گودا رنده شده: 50 گرم
پودر سير : به مقدار لازم
نمك و فلفل سياه پودرشده : به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده :100 گرم
پودر سوخاري : به مقدار لازم
روغن سرخ كردني: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرفي، سيب زميني، مرغِ چرخ شده، پنير گودا، پودر سير، نمک و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند.
از مايه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در كفِ دست پهن و صاف کنيد، سپس مقداري پنير پيتزا در وسطِ آن قرار دهيد و آن را به شکل دلخواه فرم دهيد؛
لقمه ها را در پودر سوخاري غلتانده و در تابه اي حاوي روغن داغ، سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. لقمه هاي پنيري را در ظرف موردنظر بچينيد و به دلخواه تزيين و سرو كنيد.
/انتهای متن/