دسرکاستارد ژله – بستنی
ژله از پرطرفدارترین دسرهاست ؛ آن هم ژله بستنی مخصوصا از نوع مغزدارش یعنی کاستارد. با هم این دسر خوشمزه را درست کنیم.
گروه هنر و زندگی سایت به دخت/
بین این همه دسر که تو دنیا وجود داره ، هیچکدوم به اندازه ” ژله ” خوش شانس نبوده.
ژله تو همه مهمونی های ما ایرانی ها شرکت می کنه ،سر میز شام ،نهار، تولد ، عروسی ، عصرونه ، اصلا همه جا حضور داره واقعا خلاقیت های جالبی هم در ساختنش به خرج میدیم.
مواد لازم:
شکر : یک سوم پیمانه
شیر : یک پیمانه
پودر کاسترد : 3 قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
مواد لایه میانی:
آبجوش: نصف پیمانه
ژله آلوورا: 3 یا 4 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: نصف پیمانه
طرز تهیه :
پودر کاستارد را در شیر سرد می ریزیم و به هم می زنیم. بعد آن را با بقیه مواد روی حرارت مرتب می زنیم تا غلیظ شود.
سپس کمی که خنک شد داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا بگیرد.
لایه میانی:
پودر ژله را با آب جوش بهم زده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم.
کمی بعد بستنی را اضافه کرده و وقتی که کاملا مخلوط شد روی لایه اول می ریزیم ودر یخچال می گذاریم.
روی مواد را با مقداری تکه های خرد شده گردو، پسته و یا بادام به سلیقه خود تزیین کنید.
کمی که خنک شد مقداری از مواد کاستارد را روی مغزهای خرد شده اضافه می کنیم و دوباره ان را حدود 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش رو بگیرد.
در اخر روی ان را با خامه فرم گرفته و سُس شکلات تزیین می کنیم.
/انتهای متن/