رمز و راز های پخت و پز
برای پختن غذاهای خوشمزه و خوش عطر و خوش ظاهر باید فوت و فن هایی به کار بست. با چندتای آنها آشنا شوید.
برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.
برای اینکه برنج خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که می خواهید آبکشش کنید یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده ، وسطای پختن خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن انها را در یک نایلون قرار دهید تا چند دقیقه بمونه. اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببیند.
برای این که لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت مواد به ان یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید .
برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب به آن اضافه کنید.
/انتهای متن/