میگوی سوخاری
میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را وسوسه می کند.
گروه هنر و زندگی به دخت
تخم مرغ: یک عدد
میگو: یک کیلو
آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
سیر: پنج حبه
آرد سفید: یک لیوان
آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده: یک لیوان
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید ، آبلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود.
میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.
میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات و … سرو کنید.
/انتهای متن/