حلوا
از حلوا، معمولاً در مناسبتهاي مختلف از جمله در ايام سوگواري استفاده ميشود و به شكلهاي مختلف ميتوان آن را براي پذیرایی آماده کرد.
گروه هنر و زندگی سایت به دخت/
مواد لازم
آرد سنگک : یک کیلو
روغن نباتی : دو پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
کره : 100 گرم
دارچین : نصف قاشق چای خوری
زیره سائیده شده : نصف قاشق چای خوری
نپودر نارگیل : به میزان لازم
کنجد : به میزان لازم
هل : به میزان لازم
گلاب : یک چهارم لیوان
زعفران : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه :
نخست روغن نباتی یا روغن حیوانی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود به دلیل اینکه روغن جامد به تنهایی باعث سفت شدن حلوا می شود. کمی روغن مایع به آن اضافه میكنیم.
در مرحله ی بعد آرد الك شده را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم میكنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)
سپس كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایمتر میكنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها مانند : (دارچین، هل، زیره) را اضافه كرده و كاملا مخلوط میكنیم.
در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود و روغن بيندازد، بعد دوطرف قابلمهي حلوا را بگيريد و حلوا را در ظرف بغلطانيد تا بهتر روغن بيندازد . سپس حرارت را خیلی کم کنید پس از چند دقیقه حلوا را از روی حرارت را خاموش کنید
طرز تهیه شربت
شكر و آب را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا زمانی که شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران سائیده شده، گلاب و پودر هل را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد.
حلوا را درميان دو نان بستني ، نان شیرینی خامه ای، میان دولایه کیک کم شیرین، نان رولت و یا درون کپسول های کاغذی
مخصوص شیرینی می توانید سرو کنید.
/انتهای متن/