مواد لازم:
سوسیس یا ژامبون: 250 گرم
قارچ: 250 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان
خرده نان: یک لیوان
جعفری خرد شذه: مقداری
طرز تهیه :
سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید.
ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید، تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند.
مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید. سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.
سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است، به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
/انتهای متن/