کرم کاستارد، ساده و خوشمزه
کرم کاستارد یکی از کرم های بسیار پرکاربرد و ساده است که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. پودر آماده این کرم نیز در بازار موجود است ولی…
زهرا محبوبیان/
وقتی تا این حد به راحتی و با کمترین مواد لازم می توان آن را تهیه کرد استفاده از پودر های آماده خیلی به صرفه نیست.
از این کرم می توان به عنوان دسر به تنهایی استفاده کرد و یا اینکه به عنوان کرم در انواع کیک، شیرینی، تارت و حتی نان خامه ای بکار برد.
مواد لازم:
شیر ………………………………………. ۲ پیمانه (لیوان)
نشاسته ذرت …………………………… ۲ قاشق سوپخوری
شکر ……………………………………… نصف پیمانه
زرده تخممرغ ……………………………. ۲ عدد
وانیل شکری ……………………………. کمی
طرز تهیه:
شیر سرد، نشاسته و شکر را با هم حل کرده،
زرده تخممرغها را ابتدا در یک ظرف با چنگال کمی زده و سپس به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در مرحله بعد مخلوط شیر، زرده تخم مرغ، نشاسته و شکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مانند فرنی به صورت مداوم هم میزنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی به غلظتی شبیه ماست چکیده برسد.
وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر میداریم و وانیل و یا کمی رنده پوست لیموترش و یا هر اسانس دلخواه را اضافه می کنیم.
می توان به جای وانیل از یک قاشق پودر کاکائو نیز استفاده کرد و در این صورت کرم کاکائویی خواهیم داشت.
اضافه کردن کمی گلاب یا زعفران نیز به این دسر طعم مطبوعی می دهد.
گروه هنر و زندگی به دخت امروز این کرم را بصورت تارت های کوچک آماده در بازار بکار برده است. لایه بعد از کرم کاستارد، ژله خرد شده و برای روی آن نیز از برش های میوه استفاده شده است.
/انتهای متن/