کرم کاستارد، ساده و خوشمزه

کرم کاستارد یکی از کرم های بسیار پرکاربرد و ساده است که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود. پودر آماده این کرم نیز در بازار موجود است ولی…

0

زهرا محبوبیان/

وقتی تا این حد به راحتی و با کمترین مواد لازم می توان آن را تهیه کرد استفاده از پودر های آماده خیلی به صرفه نیست.

از این کرم می توان به عنوان دسر به تنهایی استفاده کرد و یا اینکه به عنوان کرم در انواع کیک، شیرینی، تارت و حتی نان خامه ای بکار برد.

 

cream 1

 

 

مواد لازم:

شیر ………………………………………. ۲ پیمانه (لیوان)

نشاسته ذرت …………………………… ۲ قاشق سوپخوری‌
شکر ……………………………………… نصف پیمانه‌
زرده تخم‌مرغ ……………………………. ۲ عدد

وانیل شکری ……………………………. کمی

 

طرز تهیه:

شیر سرد، نشاسته و شکر را با هم حل کرده،

زرده تخم‌مرغ‌ها را ابتدا در یک ظرف با چنگال کمی زده و سپس به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعد مخلوط شیر، زرده تخم مرغ، نشاسته و شکر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مانند فرنی به صورت مداوم هم می‌زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی به غلظتی شبیه ماست چکیده برسد.

وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و یا کمی رنده پوست لیموترش و یا هر اسانس دلخواه را اضافه می کنیم.

می توان به جای وانیل از یک قاشق پودر کاکائو نیز استفاده کرد و در این صورت کرم کاکائویی خواهیم داشت.

اضافه کردن کمی گلاب یا زعفران نیز به این دسر طعم مطبوعی می دهد.

 

cream 3

 

گروه هنر و زندگی به دخت امروز این کرم را بصورت تارت های کوچک آماده در بازار بکار برده است. لایه بعد از کرم کاستارد، ژله خرد شده و برای روی آن نیز از برش های میوه استفاده شده است.

/انتهای متن/

درج نظر