سن ازدواج دختران روستایی بالاست
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در قم عنوان کرد: سن ازدواج دختران روستایی بالاست.
به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، عبدالله جلالی در کارگروه تخصصی زنان در استانداری با موضوع اشتغال گفت: محورهای مهم و سیاستهای کلان در حوزه زنان پیرامون اشتغال، ازدواج و اوقات فراغت و مهارتهای زندگی باید راهبردی و عملیاتی شود.
وی تصریح کرد: برخی از برنامهها در قالب تفاهمنامه ارائه شده که بر اساس تعهدات دستگاههای اجرایی در حوزه بانوان باید دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر تکالیف و وظایف دستگاههای اجرایی در حوزه زنان به خوبی تبیین شود و موازی کاری از میان برود بسیاری از طرحها با موفقیت چشمگیری عملیاتی خواهد شد.
جلالی گفت: موضوع زنان و محورهای آن، پیوستگی خاصی با دستگاههای اجرایی دارد و در مباحثی همچون ازدواج و اشتغال باید از همه دستگاههای اجرایی مدد گرفت.
وی گفت: در حوزه روستایی میبینیم سن ازدواج دختران روستایی بالاست در این باره باید ریز برنامههایی ارائه شود و متولی را شناخت و اقدامات را دنبال کرد.
مدیرکل کمیته امداد امامخمینی (ره) عنوان کرد: از طرفی باید تاثیر عملکردها و بازدهی آن مشخص شود و اگر کم و کاستی وجود دارد، جبران شود.
همچنین باید ریشه مشکلات و آسیبها در حوزه زنان شناسایی شود و عمیقا این ریشهها بررسی شود.
جلالی در مورد برخی از مشکلات موجود در شهرک پردیسان گفت: در قم یک منطقهای با عنوان پردیسان با افق 300 هزار نفر جمعیت و 100 هزار نفر ساکن ایجاد کردهایم که عمدتا از طبقات متوسط و پایین هستند بسیاری از بانوان قبل از اسکان در پردیسان یک فعالیت اقتصادی را دنبال میکردند اما زندگی آپارتماننشینی این فرصت را از آنها گرفته است.
وی افزود: ما خانوادههای قالیبافی را داشتیم که مسکن به دست آوردهاند اما کار خود را از دست دادهاند و امکان بافت قالی با توجه به سر و صدایی که روند تولید قالی دارد را از دست دادهاند.
جلالی تصریحکرد: ما طرحی را در مورد پردیسان ارائه کردهایم که در صورت تعامل مسئولان 100 کارگاه قالیبافی در پردیسان راهاندازی میشود در این راستا اگر مسئولان 4000 متر زمین به ما واگذار کنند در ظرف مدت شش ماه 100 کارگاه را تحویل میدهیم.
وی گفت: اولویت کار ما زنان سرپرست خانوار است البته با تلاشهای انجام شده خانواده زنان بیسرپرست بالای سه نفر واحد تحویل مسکن نیستند.
/انتهای متن/