سرویس فرهنگی به دخت/
خوراک مرغ و بامیه
مواد لازم:
بامیه…………………… 300 گرم
سینه مرغ خرد شده……………………250 گرم
گوجه……………………3 عدد متوسط
روغن، نمک، فلفل…………………… به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم .
گوجه ها خرد کرده، بامیه را نیز حلقه حلقه میکنیم و به مرغ اضافه می کنیم و با شعله ملایم تفت می دهیم .
نمک و ادویه را اضافه کرده، در ظرف را می گذاریم و صبر می کنیم آب گوجه ها به خورد مرغ برود .
به همین سادگی و سرعت خوراک خوشمزه و مقوی ما آماده ست.
- می توان از سیب زمینی هم در این خوراک استفاده کرد.
- به جای مرغ از گوشت چرخ کرده نیز می توان استفاده کنید.
خورشت بامیه عربی
مواد لازم :
گوشت گوسفندی …………………… 500 گرم
بامیه …………………… 500 گرم
رب گوجه فرنگی …………………… 2 قاشق غذا خوری
تمر هندی …………………… 60 گرم
آبلیمو تازه …………………… دو قاشق غذاخوری
آب …………………… دو لیوان
دارچین …………………… نصف قاشق چایخوری
کره …………………… 70 گرم
سیر تازه …………………… دو حبه
پیاز …………………… یک عدد
گشنیز ………………….. 250 گرم
روغن زیتون …………………… به میزان لازم
زردچوبه، نمک، فلفل …………………… به میزان لازم
طرز تهیه :
نخست انتهای بامیهها را گرفته و خوب میشوییم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.
پیاز و سیر را در کره تفت میدهیم.
آنگاه، گوشت را به مواد اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم و در انتهای این مرحله، نمک و ادویهها را اضافه میکنیم، سپس درون ظرف آب ریخته تا گوشت خوب پخته شود،
بامیهها را نیز افزوده و بقیه مواد را به جز گشنیز به مخلوطمان میافزاییم،
پس از این که چند جوش خورد و جا افتاد، گشنیز را هم داخل ظرف میریزیم، در این لحظه، خورش آماده است.
- انتهای بامیهها نباید زیاد بریده شود چون در این صورت لعاب درون بامیه، هنگام پخت، وارد خورش میشود.
/انتهای متن/