مافين ذرت و فلفل دلمهای سه رنگ در سفره افطار
مافین ها پیش غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ای هستند که تنوع بسیار زیادی دارند و در قالب های مخصوص که دارای خانه های مجزا می باشد تهیه می شوند. این پیش غذاهای ساده میتوانند در سفره های افطار نیز با استقبال فراوان روبه رو شوند. نوش جان!
سرویس هنر و زندگی به دخت/
مواد لازم براي 12 عدد:
كره يا مارگارين 200 گرم
پنير سفيد 150 گرم
ماست كمچرب 1 پيمانه
تخممرغ 2 عدد
فلفلدلمهای زرد، سبز، قرمز از هركدام 1 عدد
سركه 1 قاشق غذاخوری
شكر 1 قاشق غذاخوری
ذرت پخته 1 پيمانه
آرد دو و نيم پيمانه
بيكينگپودر 2 قاشق مرباخوری
نمك، فلفل به ميزان لازم
جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
تخممرغها را با ماست زده و با كره نرم شده مخلوط كرده و سپس سركه، شكر، و نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
فلفل دلمهای ها را ريز خورد كرده و با كمط كره تفت دهيد تا نرم شوند سپس كنار گذاشته و با ذرت مخلوط كنيد.
آرد و بيكينگپودر را به مخلوط ذرت و فلفل اضافه کرده آهسته هم بزنيد تا مخلوط شود.
سپس در قالبهای مافين كه از قبل چرب كردهايد ريخته و در فر 170 درجه سانتی گراد 40 دقيقه بپزيد.
بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و مخلوط پنير سفيد و کمی ماست و جعفری خرد شده را وسط هریک از نانهای مافین بگذاريد و سرو كنيد.