استاندارد سازی جشنواره مد و لباس

عضو شورای پیشبردی هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، با بیان اینکه مجموعه سازی مهمترین اتفاق هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر است گفت: مجموعه سازی آثار طراحان منجر به استاندارد سازی و هویت سازی آثار طراحان خواهد شد.

0

«امیر حسین مهدی‌زاده»، عضو شورای پیشبردی هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: شرط پذیرش آثار طراحان در جشنواره هشتم، ارایه طراحی‌ها به صورت مجموعه‌ای (کالکشن) است. یکی از مهمترین اتفاقاتی که در هشتمین جشنواره مد ولباس فجر افتاده است، مجموعه سازی آثارطراحان است که به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس این ایده جدید، امسال اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: طراحان می‌توانند برای شرکت در جشنواره امسال، آثار خود را به صورت مجموعه‌ای(کالکشن) به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. مجموعه‌ای از پنج طرح که سه طرح آن درجشنواره امسال به نمایش گذاشته می‌شود.

مهدی زاده با بیان اینکه یک طراح در دنیای امروز باید دارای یک مجموعه هویت‌دار باشد، تصریح کرد: در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان، طراحان مد و لباس، با مجموعه ای از طرح های خود به جامعه معرفی می‌شوند و داشتن مجموعه ‌ای از آثار طراحی مد و لباس، نشان دهنده تفکرخلاق، ذوق و هنر طراح است.

این طراح لباس با تاکید براین نکته مهم که مجموعه سازی آثار طراحان نه تنها باعث استاندارد شدن آثار ارایه شده بلکه باعث می‌شود هر طرح با هویت همراه باشد، خاطرنشان کرد: اجرای این ایده در جشنواره هشتم مد و لباس باهدف استاندارد‌سازی انجام گرفته است.

وی گفت:  طراحان داخلی کشور باید با طراحان خارجی همسو شده و همپای آنان حرکت کنند اگر چنین شود. لباس‌های ایرانی و اسلامی دارای استاندارد‌های جهانی و قابل رقابت با سایر کشورهای مطرح در زمینه مد و لباس می‌شود. برای داشتن رقابت با کشورهای خارجی باید با مجموعه سازی آثار طراحان، به استاندارد جهانی مجهز شویم.

عضوشورای پیشبردی هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، با اشاره به شعار سال که ازسوی مقام معظم رهبری سال حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی نامگذاری شده است، گفت: تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولیدات ملی جزو مهمترین اهداف هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر است. زمان آن رسیده است که از فرصت جشنواره برای تحقق حمایت ازکالای ایرانی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هرطراح می‌تواند یک مجموعه و کالکشن پنج تایی به جشنواره ارسال کند و سه طرح در نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: در هشتمین جشنواره امسال، طراحان باید آثار خود را به صورت مجموعه‌ای از پنج طرح به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند و پذیرش آثار به صورت تکی امکان پذیر نیست.

مسئول بخش کالکشن (مجموعه سازی) هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در پایان یادآور شد: مهمترین اتفاق جشنواره امسال را مجموعه سازی آثار دانست و ادامه داد: این اتفاق مهم بهترین فرصت برای طراحان کشورمان است تا با مجموعه سازی آثار خود زمینه ساز هویت و ترویج فرهنگ حمایت از تولیدات داخلی کشور شوند.

محمد صالح نیک نام /انتهای متن/

درج نظر