خدمات آموزشی به فرزندان اتباع خارجی ارائه نمی شود
آموزش و پرورش مشکلی با اینکه اتباع خارجی بخواهند فرزندانشان را برای مدت کوتاهی به مدارس کشور بفرستند ندارد، ولی مصوبه وزارت کشور این اجازه را از ما گرفت.
سرویس خبر به دخت/
مشاور معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص تحصیل کودکان کار در مدارس اظهار داشت: در سیستم آموزش و پرورش کشور محدودیتی برای تحصیل دانش آموزانی که کار می کنند و ایرانی هستند، وجود ندارد و اختلاف نظری در این بحث نیست. اما این مسئله در خصوص بچه هایی که اتباع ایرانی نیستند یا شناسنامه ندارند، متفاوت است.
رخساره فضلی در گفتگو با خبرنگار مهرخانه افزود: دانش آموزانی که شناسنامه ندارند، طبق قانون ما می توانند برای تحصیل در مدارس حاضر شوند و از برنامه های سیال و مدارس ویژه ما استفاده کنند. این تسهیلات تا زمانی که آموزش و پرورش برای ادامه تحصیل از آن ها مدرک می خواهد، ادامه دارد.
فضلی ادامه داد: دانش آموزی که کار می کند، می تواند در مدارس ما حضور پیدا کند. آموزش و پرورش برایش ممنوعیت قانونی ندارد و می تواند تحصیل کند؛ اما وقتی به پایه ششم برسد آنجا باید شناسنامه یا برگه احراز هویت بیاورد که ما بفهیم این دانش آموز ایرانی است و شرایط را دارد و می تواند به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، اقدام کند.
مشاور معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش قبل از مصوبه وزرات کشور در خصوص اتباع خارجی از دانش آموزانی که ایرانی نبودند حمایت می کرد، گفت: اما ابلاغیه و بخشنامه وزارت کشور باعث شده تا ما اجازه ارائه خدمات آموزشی به فرزندان اتباع خارجی نداشته باشیم و به همین دلیل آموزش بچه های افغان از حوزه اختیارات ما خارج شده است و نمی توانیم کاری برایشان انجام دهیم.
وی خاطر نشان کرد: ما در آموزش و پروش واحدی کارشناسی به عنوان اتباع خارجی داریم که فعالیت های ویژه ای برای دانش آموزان انجام می دهد. آموزش و پرورش مشکلی با اینکه اتباع خارجی بخواهند فرزندانشان را برای مدت کوتاهی به مدارس کشور بفرستند ندارد، ولی مصوبه وزارت کشور این اجازه را از ما گرفت.
/انتهای متن/