آشپزی دخترونه / كيك ليمو ترش و نعناع

كيك ليمو ترش و نعناع برای یک عصرانه بهاری بهترین گزینه است و انقدر سريع آماده ميشه كه اول چاى رو دم كنيد تا پايان دم كشيدن چاى كيك تون حاضر و آماده و تزيين شده روى ميز است.

0

جانان فرزان/

هر وقت كه خواستيد خونتون بوى بهشت بگيره کیک لیمو ترش نعناع درست كنيد. در و پنجره ها رو باز كنيد و از نسيم خنك بهارى لذت ببريد و از مهمونها و خانواده با نهايت سليقه و سادگى پذيرايى كنيد.

توى قورى چاى، برگ نعناى تازه و ليموترش بريزيد ،اين يكي از راه هاى بهشت رفتن است.

مواد لازم:

آرد: يك پيمانه( پيمانه همان ليوان دسته دار است)

شكر: نصف پيمانه

روغن مايع : نصف پيمانه

آب ولرم: سه چهارم پيمانه

تخم مرغ: سه عدد

بيكينگ پودر: يك قاشق چاى خورى

ليموترش:  يك عدد ليمو سنگى يا سه عدد ليمو شيرازى

اسانس نعنا:  دو قطره

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن يا چنگال مي زنيم. روغن و آب را اضافه مي كنيم ، شكر و آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و كم كم يا يك باره به مواد تر اضافه مي كنيم. در آخر آبليموها رو مي گيريم و دو قطره از اسانس نعناع را اضافه مي كنيم.

من از قالب سيليكونى استفاده كردم ، كه ميشه از هر قالب ديگه اي استفاده كرد.  البته شما بايد مطمئن باشيد كيك بعد از پخت به كف قالب نمي چسبه.( اگر هم چسبيد راه داره نگران نباشيد. هيچى از كيك حروم نميشه، ولى شما تمام سعي تون رو بكنيد كه نچسبه، اگه خوب روغن مالي بشه مشكلى پيش نمياد.)

کیک را بگذارید در فر با درجه ١٨٠سانتيگراد به مدت٢٠ دقيقه يا ماكروفر با سرعت متوسط به مدت ١٠ دقيقه.

در  آخرقبل از بیرون آوردن قالب کیک با استفاده از خلال دندان يا سيخ چوبى امتحان مي كنيم ببينيم مغز كيك پخته يا نه.

بعد از پخت از قالب خارج كرده و با ليموترش و برگ نعناع تزيين مي كنيم.

حالا دیگر چاى هم كه دم كشيده تا  با کیک نوش جان کنید.

هواى خوش بهار و عطر كيك و چاى گواراى وجودتان

/انتهای متن/