پيرزن 80 ساله نقاشي ديواري 100 ساله را نابود كرد
يك نقاشي ديواري از چهرهي حضرت مسيح (ع) در اسپانيا به دست پيرزني 80 ساله از بين رفت.
سرویس خبر به دخت/
پيرزني 80 ساله كه قصد داشت ديوارنگارهاي از حضرت مسيح (ع) را ترميم كند، با قلممو به جان اين نقاشي 100 ساله افتاد و آن را به مرز نابودي كشاند.
مسؤولان فرهنگي اسپانيا كه از شنيدن اين خبر شوكه شدند، به اين نتيجه رسيدند كه اين پيرزن نيت خير داشته و تلاش كرده است، آن را ترميم كند.
اين نقاشي با نام «مرد را بنگر» كه بيش از 100 سال پيش توسط «الياس گارسيا مارتينز» روي ديوار صومعهاي در كليساي «مرسي» در نزديكي زاراگوزا كشيده شد، اكنون هيچ شباهتي به يك اثر هنري ندارد.
اين پيرزن كه دلش به حال اين اثر هنري كه براثر رطوبت تا حدي تخريب شده بود، سوخت، قلمموي خود را برداشت و به جاي چهرهي حضرت مسيح (ع) تصويري كودكانه را نقاشي و تمام مسؤولان اسپانيا را بهتزده كرد.
به گزارش بيبيسي، كارشناسان آثار هنري قرار است با سؤالاتي كه از اين پيرزن ميپرسند، به مواد به كار رفته در اين خرابكاري پي ببرند و سپس ترميم اين اثر هنري را آغاز كنند.
يكي از مسؤولان هنري شهر زاراگوزا گفت: اگر نتوانيم نقاشي را تعمير كنيم، احتمالا عكس اين نقاشي را روي ديوار صومعه ميآويزيم.
اين نقاشي ديواري ارزش مالي خيلي زيادي نداشت، اما براي مردم شهر بسيار ارزشمند و خاطرهانگيز بود.
منبع:ایسنا/انتهای متن/