چگونه سیب زمینی سرخ کرده را ترد کنیم؟
همیشه سیب زمینی هایی که در رستوران ها می خوریم، خیلی خوشمزه تر از سیب زمینی هایی که خودمان در خانه درست می کنیم، به نظر می آید.
وقتی سیب زمینی سرخ کرده را در خونه درست می کنیم اینقدر بهتون نمی چسبه.این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده برای سرخ کردن استفاده می کنند.
باید بدانیم که ما هم می توانیم سیب زمینی خیلی خوشمزه ای در خانه درست کنیم.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی: به میزان دل خواه
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
نمک: مقداری
طرز تهیه:
سیب زمینی رو می شوییم و پوست می کنیم.
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست.
سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.
بعد شروع کنید به خلال کردن.
همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.
نیمه پز کردن
وقتی جوش اومد، توش یک قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.
سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.
سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.
اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
سرخ کردن
روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.
بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
/انتهای متن/