طرز تهیه باسلوق آجیلی
باسلوق آجیلی یکی از خوشمره ترین و اشتها برانگیز ترین باسلوق ها است. براتون دستورش رو آماده کردیم تا در مجالس شادتون ازش استفاده کنید.
مواد لازم:
آب: 2 پيمانه
شکر: يک دوم پيمانه
نشاسته: يک چهارم پيمانه
گلاب: 2 قاشق سوپ خوري
هل: يک قاشق چايخوري
پودر نارگيل يا پودر پسته: يک پيمانه
ژله دلخواه: ( آلبالو، ليمو، آناناس و..) 2 بسته
آجيل دلخواه: (بادام، پسته، فندق، گردو) يک پيمانه
طرز تهیه:
پودر نشاسته رو با يک پيمانه آب سرد مخلوط ميکنيم.
شکر را با يک پيمانه ديگر آب روي حرارت گذاشته تا داغ شده و شروع به جوشيدن کند.
ژله را درمخلوط آب و شکر ريخته و هم مي زنيم تا کاملاْ مخلوط شود و نشاسته حل شده را اضافه مي کنيم و مرتباْ هم زده تا شروع به غليظ شدن کند . گلاب و هل را مي ريزيم. مواد را براي 2 دقيقه مي جوشانيم و از روي اجاق برمي داريم و براي 10 دقيقه در دماي اتاق نگه داشته تا کمي خنک شود و آجيل را اضافه مي کنيم.
قالب مستطيل، اندازه 20 در 25 سانت را با کاغذ روغني مي پوشانیم و مقداري پودر نارگيل يا پسته در قالب مي ريزيم.
و مواد باسلوق را روي پودر نارگيل مي ريزيم.
بعد از 5 دقيقه پودر نارگيل يا پسته بيشتري را سراسر سطح باسلق پخش مي کنيم.
بمدت 3 ساعت در يخچال قرار مي دهيم و به شکل دلخواه برش میزنیم.
/انتهای متن/