ترشی از مواد خوراکی سفره ایرانیان است که هم متنوع است و هم محبوب و برای سفره زمستانی جای مخصوص خودش را دارد.
ترشی ذرت را اما شاید خیلی ها نه درست کرده باشند و نه خورده باشند. پس طرز تهیه اش را یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز:
ذرت شیری: پنج عدد
فلفل قرمز تند : دو عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
هویج : دو عدد
پیاز قرمز: یک عدد بزرگ
سیر: دو حبه
سرکه : نصف پیمانه
نمک : سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ذرتها را بخارپز یا آبپز میکنیم.
درون یک ظرف شیشهای مناسب، ذرتهای تکه شده را به همراه سیر و فلفل و پیاز و هویج میریزیم.
در پایان نمک، سرکه و آب را مخلوط نموده و روی ذرتها ریخته، در شیشه را محکم بسته و درون یخچال میگذاریم. این ترشی بعد از یک هفته آماده مصرف است.
نکته:
میتوانید برای تهیه این ترشی ، از ذرتهای کوچک استفاده کنید.
/انتهای متن/