بوقلمون سرخشده فرانسوی
کسانی که چربی خون بالایی دارند باید غذاهای مخصوصی بخورند و رژیم غذایی خاصی داشته باشند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم بوقلمون سرخ شده ی فرانسوی را امتحان کنید.
گروه هنروزندگی سایت به دخت
گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست.
مواد لازم:
گوشت سینه بوقلمون : ۴۰۰ گرم
قارچ : ¾ پیمانه
آب پرتقال : ½ پیمانه
پیاز کوچک : ۱ عدد
جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بوقلمون و قارچ را ورقهورقه کنید.
روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه روی شعله زیاد آن را تفت دهید.
برشهای بوقلمون را اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه یا تا زمانیکه گوشتهای بوقلمون قهوهای شوند آنها را روی شعله زیاد تفت دهید.
فراموش نکنید که دائم مواد درون تابه را هم بزنید.
شعله گاز را کمتر کنید و قارچها اضافه کرده و آنها را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
آب پرتقال و شکر را اضافه کنید پس از اینکه جوشید به مدت ۱ دقیقه تکههای بوقلمون را در سس جابهجا کنید تا طعم سس را به خود جذب کند.
جعفری را اضافه کنید و غذا را سرو نمایید.
/انتهای متن/