بوقلمون سرخ‌شده فرانسوی

کسانی که چربی خون بالایی دارند باید غذاهای مخصوصی بخورند و رژیم غذایی خاصی داشته باشند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم  بوقلمون سرخ شده ی فرانسوی را امتحان کنید.

۰

گروه هنروزندگی سایت به دخت

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست.

 

مواد لازم:

گوشت سینه بوقلمون : ۴۰۰ گرم

قارچ : ¾ پیمانه

آب پرتقال : ½ پیمانه

پیاز کوچک : ۱ عدد

جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

شکر : ۱ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

بوقلمون و قارچ را ورقه‌ورقه کنید.

روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه روی شعله زیاد آن را تفت دهید.

برش‌های بوقلمون را اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه یا تا زمانی‌که گوشت‌های بوقلمون قهوه‌ای شوند آنها را روی شعله زیاد تفت دهید.

فراموش نکنید که دائم مواد درون تابه را هم بزنید.

شعله گاز را کمتر کنید و قارچ‌ها اضافه کرده و آنها را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

آب پرتقال و شکر را اضافه کنید پس از اینکه جوشید به مدت ۱ دقیقه تکه‌های بوقلمون را در سس جابه‌جا کنید تا طعم سس را به خود جذب کند.

جعفری را اضافه کنید و غذا را سرو نمایید.

/انتهای متن/

درج نظر