خاگینه گردویی
خاگینه گردویی گزینه مناسبی برای سفره های افطار، صبحانه است و یک دسر خوشمزه هم می تواند باشد که به صورت سرد و گرم سرو می شود. تهیه این خاگینه، آسان و سریع است . با ما همراه شوید برای درست کردن یک خاگینه گردویی خوشمزه…
مواد لازم:
گردوی آسیاب شده : ۳ ق سوپخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آردسفید : ۱ ق سوپخوری
شیر : ۲ ق سوپخوری
بکینگ پودر : ۱ ق چایخوری
وانیل : به میزان لازم
برای شیره
شکر : یک و نیم پیمانه
آب : سه چهارم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بزنید،شیر را اضافه و خوب هم بزنید،حالا مواد خشک را هم اضافه و مخلوط کنید.قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و سپس داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت و سرد شدن خاگینه ها را داخل شربت داغ قرار دهید.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و بجوشد،سپس گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش زدن شربت آماده است.
/انتهای متن/