بهداشت و سلامت در ماه تیر
در ماه تیر که تقریبا مصادف با ماه حزیران ماه چهارم رومی است، برای خوردنی ها و نوشیدنی ها بایدها و نبایدهایی هست که به سلامت و بهداشت بدن کمک زیادی می کند.
مهناز فولادوند/
ماه حزیران که از 24 خرداد تا 22 تیر است، سی روز می باشد. در این ماه سلطه بلغم و خون بربدن کم می شود، چرا که زمان غلبه صفراست.
خوردن و آشامیدن
در ماه حزیران از خوردن گوشت های چربی دار و زیاده روی در مصرف آنها باید پرهیز شود.
در این ماه خوردن خوراکی های سرد مزاج مانند کاسنی، شیرخشت و خرفه ونیزمیوه های سبز مانند خیار و خیارچنبر و همین طورمیوه های آبدار و ترشی ها سودمند است.
از میان گوشت ها، گوشت بزغاله، گوساله، ماهی تازه و پرنده هایی مانند مرغ، تیهو، دراج مفید است.
نوشیدن شیر گوسفندی که به تازگی بره زاییده باشد، در ماه حزیران خوب است.
اعمال و رفتار
ماه حزیران بنا بر سفارشات حضرات معصومین(ع) بهترین وقت برای حجامت است.
اما در این ماه نباید مشک و عنبر بو کرد.
همچنین درماه حزیزان بهتر است از تلاش های خسته کننده پرهیز نمود.
/انتهای متن/