سوپ هایی که حاوی سبزیجات پخته و آب مرغ یا آب گوشت و یا شیر هستند، گزینه های مناسبی برای سفره افطارند. این سوپ های سبک در سفره افطار بسیار مغذی و سبک اند و می توانند آب از دست رفته بدن را جبران کنند و هم ویتامین ها را به بدن مان برسانند.
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت
کره: ۲قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک بسته کوچک
دانه ذرت پخته شده: یک پیمانه
آب: ۲۵۰میلی لیتر
شیر: ۲۵۰میلی لیتر
طرز تهیه سوپ ذرت
کره را داغ کنید و آرد را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
آب، شیر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید تا غلیظ شود.
دانه ذرت ها را اضافه کنید و بگذارید ۲ تا ۵دقیقه بپزد.
آب لیمو، نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
سوپ تان آماده است.
/انتهای متن/