ترافل خرما،شیرینی رمضانی
خرما دوست همیشگی سفره های افطاریست و این بار ما می خواهیم با خرما، دسری خوش طعم و زیبا برای سفره های افطاری تان تدارک ببینیم .
مواد لازم:
خرما : 200 گرم
گردو : 30 گرم
بیسکویت : 30 گرم یا 5 عدد
پودر نارگیل : به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین
روش تهیه:
ابتدا خرما ها را برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید به این ترتیب به راحتی پوست شون رو جدا کنید.
هسته خرما رو هم در بیارید.
گردو و بیسکویت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکویت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
سپس خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوت و گردو اضافه کنید.
دست تون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دست تون گرد کنید و
سپس داخل پودر نارگیل بغلتانید، شما میتونید از پودر پسته هم برای این کار استفاده کنید.
حالا اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزیین کنید.
/انتهای متن/