شبکه های اجتماعی، بحرانی برای زنان خانه دار

رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت فارس نسبت به گرایش زنان به ویژه بانوان خانه دار به شبکه های اجتماعی هشدار داد.

0

به کزارش به دخت به نقل از سلامت، دكتر لنكراني در پنجمين سمينار بين المللي سلامت زنان گفت: ما در بحث سلامت زنان با بحران هاي جديدتري رو به رو هستيم و زنان خانه داري كه جذب شبكه هاي اجتماعي شده اند و كمتر به مسئوليت هاي خود در زمينه خانه داري مي پردازند از جمله اين بحران ها است.

وی در ادامه به شیوع برخی سرطان ها در میان زنان اشاره کرده و گفت: طبق گزارشات، سرطان معده كشنده ترين نوع سرطان در بين زنان كشور است.

لنکرانی افزود: سالانه 120 هزار نفر در كشور بر اثر سرطان مي ميرند كه 15 هزار نفر آن ها زن هستند و سرطان هاي معده، مري، كلوركتال و بعد سرطان سينه بيشترين سرطان ها در بين زنان است و طبق گزارشات سرطان معده كشنده ترين سرطان در ميان زنان مي باشد.

وي در ادامه يادآور شد: در حال حاضر 50 درصد اطباي ما زن هستند طي 4 تا 5 سال آينده اين تعداد به بيش از 60 درصد مي رسد، اما متاسفانه بلندگويي براي اعلام اين موفقيت ها وجود ندارد. شايد خودمان در اين خصوص كم كاري كرده ايم.

وي گفت: مساله سلامت زنان نه تنها از اين بابت كه 49 درصد جمعيت كشور را تشكيل مي دهند بلكه از اين جهت كه زنان محور خانواده هستند اهميت بسزايي دارد.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز نيز با بيان اين كه سلامت جامعه وابسته به سلامت بانوان است ادامه داد: شايع ترين علت مرگ زنان بيماري قلبي و سكته های قلبي است و به همين دليل بايد به فكر تغيير در سبك زندگي بود.

دكتر ايمانيه گفت: مصرف دخانيات به ويژه قليان توسط زنان رو به افزايش است و بايد در اين خصوص به فكر پيشگيري بود.

/انتهای متن/

درج نظر