پای مرغ ایتالیایی
اگر میخواهید در کمتر از یک ساعت یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید حتما دستور زیر را امتحان کنید. این غذا یک مدل غذای ایتالیایی است که با مرغ و سبزیجات درست می شود.
گروه هنروزندگی سایت به دخت/
مواد لازم برای 5 نفر:
فیله مرغ: 2 پیمانه، خرد شده
فلفلدلمهای سبز یا قرمز: یک سوم پیمانه
سس گوجهفرنگی : یک دوم پیمانه
پنیرپیتزا: یکدوم پیمانه، رنده شده
آرد: یک دوم پیمانه
شیر: یک پیمانه
تخممرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف و اطراف یک قالب گرد مخصوص پای به قطر پنج سانتیمتر را چرب کنید.
مرغ، فلفلدلمهای، سس گوجهفرنگی و پیاز را در تابهای ریخته و بر روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند، سپس مواد را به طور یکنواخت در قالب مخصوص پای بریزید.
پنیر پیتزا را بر روی آنها بپاشید. بقیه مواد را در کاسه کوچکی کاملاً با هم مخلوط کرده و بر روی مواد موجود در قالب بریزید.
قالب پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانیکه اگر چاقویی را در پای فرو کردید و بیرون کشیدید، چیزی به آن نچسبد، در فر بپزید.
پس از بیرون آوردن از فر، پای را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.
/انتهای متن/