کار خداپسندانه زن هندی
یک زن هندی که مدیریت رستورانی را بر عهده دارد، برای جلوگیری از کفران نعمت و اسراف، شیوه جالبی را به کار گرفته است.
به گزارش به دخت به نقل از میزان،”مینو پولین” که صاحب یک رستوران در شهر ساحلی “کوچی” است وقتی این فکر به مغزش خطور کرد که دید زنی گرسنه از شدت فقر در زباله به دنبال غذا می گردد.
وی پس از دیدن این صحنه، یخچالی را در خارج رستورانش قرار داده و هر روز آن را از مازاد غذای مشتریان یا غذاهای فروش نرفته پر می کند که استفاده از آن برای عموم آزاد است.
مینو گفت، روزی دیدم زنی بی خانمان در زباله به دنبال غذا می گردد، از مشاهده این صحنه بسیار ناراحت شدم، در حالی که هر روز مقدار زیادی از بقایای غذای مشتریان دور ریخته می شود که عمدتا سالم و قابل خوردن است.
وی افزود، به همین خاطر تصمیم گرفتم یخچالی خارج از رستوران قرار دهم که مشتریان و کارگران رستوران بقایای غذای خود را در آن قرار دهند تا هر شخصی که گرسنه است بتواند از آن استفاده کند.
/انتهای متن/