رمز و راز های پخت و پز

برای پختن غذاهای خوشمزه و خوش عطر و خوش ظاهر باید فوت و فن هایی به کار بست. با چندتای آنها آشنا شوید.

0

برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.

1

برای اینکه برنج خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که می خواهید آبکشش کنید یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

2

برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده ، وسطای پختن خورشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

3

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن انها را در یک نایلون قرار دهید تا چند دقیقه بمونه.  اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببیند.

4

برای این که لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت مواد به ان یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید .

5

برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب به آن اضافه کنید.

6

 

/انتهای متن/

درج نظر