باسلوق
باسلوق یک شیرینی اصیل ایرانی خوشمزه و خوش عطر است که برای پذیرایی از مهمانان نورزوی خیلی مناسب می باشد.
گروه هنروزندگی به دخت/
مواد لازم:
نشاسته: 100 گرم
شکر: 200 گرم
گلاب: نصف لیوان
آب سرد: دو لیوان
روغن مایع: یک قاشق چای خوری
مغز گردو: 100 گرم
پودر نارگیل: 150 گرم
طرز تهیه:
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود. وقتی مایه حاضر شد شکر، گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایه به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
سپس دست خود را چرب کنید و مایه خمیر شکل خود را کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله هایی به قطر سه سانت در آورده و در پودر نارگیل بغلطانید.
در آخر کار با چاقو برش هایی به اندازه ی دلخواه به آنها بزنید و در ظرف مورد نظرب بچینید.
/انتهای متن/