میگوی سوخاری

میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را وسوسه می کند.

2

گروه هنر و زندگی به دخت

   

تخم مرغ: یک عدد 

میگو: یک کیلو

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

 سیر: پنج حبه

آرد سفید: یک لیوان 

 آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده: یک لیوان

روغن: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

  فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید ، آبلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات  و … سرو کنید.

/انتهای متن/

نمایش نظرات (2)