پاستیل خانگی درست کنید
پاستیل خوراکی خوشمزه و مورد علاقه همه مخصوصا بچه هاست. شما می توانید این خوراکی را در منزل خودتان درست کنید.
مواد لازم:
ژله : یک بسته
پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری
آب سرد : نصف لیوان
شکر: 200 گرم
طرز تهیه:
ژله، پودر ژلاتین، شکر به علاوه ی نصف لیوان آب سرد را روی بخار کتری حل کنید.
وقتی مایه شفاف شد،در قالب بریزید و در یخچال یا فریزر قرار دهید.
نکته1:
برای این که پاستیل ها بهم نچسبد وقتی آنها را از قالب در آوردید دستان تان را با روغن مایع یا گلیسیرین خیلی کم چرب کنید و آنها را کف دست تان بریزید که هم براق شوند و هم وقتی روی هم می ریزید به هم نچسبند.
نکته2:
برای نگه داری بهتر پاستیل ها را در ظرف دربسته گذاشته و در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از مصرف آن را خارج کنید.
نکته3:
دنبال قالب هایی با اندازه های کوچک تر باشید، شبیه همون پاستیل های آماده ای که از قبل بسته بندی شده و در فروشگاه و سوپرمارکت ها موجود است.
/انتهای متن/