پاستیل خانگی درست کنید

پاستیل خوراکی خوشمزه و مورد علاقه همه مخصوصا بچه هاست. شما می توانید این خوراکی را در منزل خودتان درست کنید.

0

مواد لازم:

ژله : یک بسته

پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری

آب سرد : نصف لیوان

شکر: 200 گرم

 

طرز تهیه:

ژله، پودر ژلاتین، شکر به علاوه ی نصف لیوان آب سرد را روی بخار کتری حل کنید.

وقتی مایه شفاف شد،در قالب بریزید و در یخچال یا فریزر قرار دهید.

 

نکته1:

 برای این که پاستیل ها بهم نچسبد وقتی آنها را از قالب در آوردید دستان تان را با روغن مایع یا گلیسیرین خیلی کم چرب کنید و آنها را کف دست تان بریزید که هم براق شوند و هم وقتی روی هم می ریزید به هم نچسبند.

 

نکته2:

 برای نگه داری بهتر پاستیل ها را در ظرف دربسته گذاشته و در یخچال  قرار دهید و نیم ساعت قبل از مصرف آن را خارج کنید.

 

نکته3:

دنبال قالب هایی با اندازه های کوچک تر باشید، شبیه همون پاستیل های آماده ای که از قبل بسته بندی شده و در فروشگاه و سوپرمارکت ها موجود است.

 /انتهای متن/

درج نظر