نان سیر
آموزش امروز یک نان خیلی خوشمزست که طعم سیر و جعفری میده.
این نون بیشتر با غذاهای گوشتی مثل مرغ، گوشت و میگو سرو میشه …امیدورام درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
نان باگت: یک عدد
سیر رنده شده: چهار حبه
پیاز خرد شده: یک عدد
کره: 100 گرم
ادویه ی مورد نظر: به مقدار لازم
پنیر ورقه ای یا رنده شده: به مقدار لازم
جعفری: به میزان لازم
طرز تهیه:
با یک چاقوی تیز، افقی و عمودی به شکل مکعبی نان را برش بزنید ولی تا ته نان نبرید که تیکه هایش از هم جدا نشه.
پنیر را لابه لای برش های نان قرار داده، پیازچه و سیروجعفری و کمی کره آب شده را با هم مخلوط کنید و روی نان و لابه لای نان می ریزیم.
نان را داخل فر با دمای 180 الی 200 درجه سانتیگراد به مدت 10الی15 دقیقه گذاشته تا پنیر آب شود.
می توانید کره را اول نریزید بعد از آب شدن پنیر روی نان را کمی کره بریزید.
هر مواد دیگه ای که دوست دارید می توانید به این مواد اضافه کنید مانند قارچ و…
/انتهای متن/