روش فریز کردن قارچ
خیلی ازخانم ها با این مشکل رو به رو هستندکه هربار می خواهند قارچ را فریز کنند قارچ های آنها سفت و سیاه می شود.
به دخت این هفته به شما روش های فریز کردن قارچ را آموزش می دهد.
ابتدا قارچ ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
سپس قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه ای از آب جوش می ریزیم.
بعد از 10 دقیقه قارچ ها را از آب جوش خارج می کنیم و سریع روی آن ها آب سرد می ریزیم.
با این کار به قارچ ها شوک می دهیم.
در مرحله ی بعد قارچ ها را آبکشی می کنیم تا آبش گرفته شود.
در آخر هم به اندازه ی دلخواه قارچ ها را بسته بندی می کنید و در فریزر قرار می دهید.
منبع: 7ganj.ir
/انتهای متن/