جلسه کارگروه بررسی راهکارهای کنترل و کاهش طلاق و افزایش ازدواج برگزار شد
جلسه کارگروه بررسی راهکارهای کنترل و کاهش طلاق و افزایش ازدواج به ریاست دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، در ابتدای این جلسه و بعد از ارائه گزارش مدیرکل دفتر اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور پیرامون وضعیت استانهای کشور از نظر شیوع طلاق، استانهای تهران، البرز، گیلان، قم، مرکزی، خراسان رضوی، کرمانشاه، اصفهان، مازنداران و فارس به عنوان 10 استان منتخب و حائز به منظور اجرای برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق انتخاب شدند.
در ادامه جلسه، گزارش یکی از سازمانهای مردم نهاد فعال در زمینه تحکیم نهاد خانواده ارائه شد.
در این گزارش موضوع “میانجیگری و حکمیت” به عنوان یکی از راه های مقابله با طلاق و فروپاشی خانواده، مورد تاکید قرار گرفت.
در بخش دیگری از این گزارش، پیشنهاد انجام طرح های سنجش خانواده از طریق تکمیل پرسشنامههای تهیه شده توسط متخصصان موضوع خانواده، مورد تاکید اعضای کارگروه قرار گرفت.
در این جلسه، دکتر مخبر دزفولی هم طی سخنانی گفت: با دستور رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» بررسی و ریشه یابی موضوع «آسیبهای اجتماعی» در دستور کار نهادهای نظام قرار گرفته است.
وی افزود: به همین منظور تاکنون جلساتی با حضور سران قوا و سایر مسئولان تشکیل شده است و موضوع «آسیبهای اجتماعی» به صورت ریشهای در این جلسات مورد مطالعه قرار گرفته است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: خانواده گسسته هم معلول آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد است و هم خود علت برخی از آسیبها مانند کودکان خیابانی و فحشا محسوب میشود.
مخبر دزفولی گفت: تحکیم نهاد خانواده و ترویج ازدواج نقش بسزایی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد.
بر اساس گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان جلسه نیز اعضا موضوع «جایزه ملی خانواده الگو» را مورد بررسی قرار دادند و مقرر شد تا پس از تدوین معیارهای اهدای این جایزه، موضوع برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.
/انتهای متن/