مواد لازم:
میگو:200گرم
تخم مرغ: سه عدد
گشنیز و پیازچه:500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: دو حبه
آرد ذرت یا آرد گندم : یک قاشق غذا خوری
روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن
طرز تهیه:
میگو را چرخ کرده و سیر را ریز رنده می کنیم و به میگو اضافه می کنیم. همینطور گشنیز و پیازچه ی خرد شده را به همراه تخم مرغ ها و آرد ذرت یا گندم با مواد دیگر مخلوط می کنیم.
حالا مایه کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود.
/انتهای متن/