گراتن میگو
سلام دوستای خوبم ,امروز تصمیم گرفتم ی غذای خوشمزه که با میگو درست میشه رو بهتون آموزش بدم.
پس هرکی مشتاقه دنبالمون بیاد.
مواد لازم برای چهار نفر:
میگوی درشت: شانزده تا بیست عدد
تره فرنگی: 500 گرم
کره: یک سوم پیمانه
کدو : دو عدد
جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر : یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر گودا: 125 گرم
آب مرغ: سه چهارم پیمانه
خامه: 125 گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
جعفری خرد شده: یک دوم پیمانه
نمک وفلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه:
تره فرنگی را به صورت خلال های ریز در آورید و در سه قاشق سوپ خوری کره تفت دهید تا شفاف شود.
کدوها را نیز خلال کرده و به تره افزوده و حدود دو دقیقه تفت دهید.
نمک و فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید.
مواد را در ظرف نسوزی که چرب کردید قرار دهید.
باقی مانه کره را داغ کنید و پودر سیر را در داخل کره ریخته و میگوها را حدود دو دقیقه در ان تفت دهید و روی سبزیها بریزید,پنیر را رنده کنید.
آب مرغ,خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و روی مواد بریزید,
سپس ظرف را در حدود ده دقیقه در فر با دمای 400 درجه قرار دهید. جعفری خرد شده را در آخر روی غذا بریزید.
/انتهای متن/