نان قندی خانگی

برای یک عصرانه پاییزی وقتی بچه ها از مدرسه برمی گردند، نان قندی خانگی با چای خیلی خوب و مناسب است.

۰

مواد لازم:

آرد:۴۰۰ گرم

سبوس گندم:۲۵۰ گرم

شکر:۱۵۰ گرم

روغن مایع:۱۰۰ گرم

آب:۸۰ میلی لیتر

نمک میوه:یک قاشق چایخوری

تخم مرغ:یک عدد

کنجد :به میزان لازم

 

روش تهیه:

در ظرف مناسب شکر، سبوس گندم، روغن، آب و نمک میوه را با مفتول سیمی هم می زنیم.

آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم . هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی ۲ تا ۳ میلی متر باز می کنیم و در سینی چرب شده قرار میدیم.

روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و تخم مرغ را می زنیم تا از لختگی در بیاد. سپس روی  نون می مالیم و کنجد را رویش می پاشیم و آن را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا روی نان کاملا طلایی شود.

سینی را که در بیاوریم، نان قندی حاضر است.

 

منبع:کتاب کلیات آشپزی نون و نمک جلد ۲ از زهرا عباسی

/انتهای متن/

درج نظر