معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در حال حاضر مشغول پایش اطلاعات و دستیابی به یک بانک اطلاعاتی در زمینه سمنهای زنان هستیم و در آن به سمنهایی که به وسیله زنان تشکیل شده یا در حوزه زنان فعالیت میکنند، میپردازیم.
به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، شهیندخت مولاوردی افزود: بر اساس فهرست تحویل داده شده به معاونت امور زنان و خانواده 1700 سمن زنان در کشور وجود دارد؛ البته ابتدا مشخص نبود که چه تعداد آنها فعال هستند و چند نفر در آنها عضویت دارند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره شبکهسازیهای صورت گرفته میان سمنهای زنان گفت: کارگاههای آموزشی سه روزهای را در نشستهای منطقهای برگزار میکنیم و شبکهسازی به طورعملی به آنان آموزش داده میشود؛ البته این کار نه تنها از سوی دفاتر امور زنان استانداریها بلکه از طرف معاونتهای اجتماعی نیز پیگیری میشود. در واقع معاونت امور اجتماعی و دفاتر امور زنان استانداریها مجری برنامههای ما و پیگیر تحقق هدفهای ترسیم شده از سوی معاونت زنان برای سمنها هستند.
وی افزود: نشست اول منطقهای را به طور کامل آسیب شناسی کردهایم اما دو نشست بعدی به صورت کامل آسیب شناسی نشده است البته گزارشهای مربوط به آن به مرور به دست ما میرسد و مشخص میشود که آموزشهای ارائه شده منجر به تشکیل چند شبکه شده و چقدر موثر بوده است.
مولاوردی اظهار کرد: براساس نتایج به دست آمده از نخستین نشست منطقهای به این نتیجه رسیدیم که باید با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت آموزش و پرورش و موسسه استاندارد اقداماتی را برای استانداردسازی کالاهای تولید شده از سوی زنان انجام دهیم. بنابراین قرارداد چند جانبهای منعقد شد و بر اساس آن در 9 استان، سازمان استاندارد، استاندارد قالیبافی را آموزش میدهد؛ چراکه زنان با زحمات زیادی کالایی را تولید میکنند ولی ممکن است استانداردهای لازم را نداشته باشد و به دلیل آن است که برندسازی و تجاریسازی لازم انجام نشده است.
/انتهای متن/