به گزارش به دخت به نقل از خبرگزاري دانشجو، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: اثبات شده که زنان ايراني تا سن ۵۰ سالگي ميتواند باردار و فرزندان سالم بدنيا آورند.
دکتر فرشته روح افزا امروز در طرح تشکيلاتي دانشجويان بسيجي سراسر کشور در دوره خط امام در مجتمع فرهنگي امام رضا(ع) مشهد، در خصوص هجمههاي داخلي و بينالملي در موضوع زن گفت: کشورهاي غربي تاثير زن بر جوامع را درک کردهاند، به همين دليل زنان ايراني را مورد هجمههاي فرهنگي زيادي قرار دادهاند.
وي ضمن اشاره به اين مطلب که يک هجمه فرهنگي حساب شده، با دقت اوضاع زنان در ايران را بررسي ميکند، افزود: غرب براي ايجاد اين فشار فرهنگي اتاق فکرهاي مخصوص دارد، و تاکنون بحرانهاي مختلفي براي زنان ايجاد کرده است.
اين کارشناس مسائل زنان ادامه داد: غرب تلاش دارد با ايجاد چنين بحرانهايي زن مسلمان ايراني را آنقدر تحت فشار بگذارد که ديگر قادر به تربيت فرزندان توانمند، خلاق و مدافع اسلام و انقلاب نباشد.
روح افزا در خصوص تاثير زن در جوامع گفت: براي ساختن جوامع، زنان عامل بسيار موثري ميباشند. در حقيقت جهت ايجاد تغيير رفتار در جامعه، اگر اقدامي بايد انجام شود، با حضور زنان به راحتي ميتواند صورت بگيرد.
اين کارشناس مسائل زنان با اشاره به اين مطلب که زنان راه نفوذ سياسي به کشور هستند، بيان داشت: يکي از مسائل منجر به تحريم بعد از مسئله هستهاي، حوزه زنان و خانواده ميباشد.
وي افزود: جريانهاي بينالمللي به صورت مداوم براي زن ايراني در حال برنامهريزي هستند و در اين راستا با همکاري برخي افراد داخلي آمارهاي نادرستي را دريافت مي کنند و در نهايت با تبليغات و استفاده از افراد رسانهاي خود مانند احمد شهيد، گزارشي عليه وضعيت زنان در ايران طراحي ميکنند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با يادآوري اين مطلب که سازمانهاي بين المللي طي ارسال نامههايي به ايران، خواستار رعايت حقوق زنان شدهاند، گفت: اين گستاخي از سوي جوامع منحل کننده حقوق زن در حالي صورت ميگيرد که ما در جوابيه آنان گفتيم: شما بايد خودتان در فکر اقدامي جهت رعايت حقوق زنان در غرب باشيد.
ايران پس از تحريم هستهاي به دليل حقوق زنان تحريم خواهد شد
روح افزا تاکيد کرد: اگر برجام به تصويب برسد، مسئله بعدي که آنان مطرح و بر اساس آن ما را تحريم خواهند کرد، بررسي گزارشات رسانهاي خود در خصوص حقوق زنان و بشر در ايران ميباشد.
وي با اشاره به نامههاي رسيده از نهادهاي سازمانهاي بينالملي در خصوص حق سقط جنين در ميان زنان ايراني بيان داشت: نهادهاي سازمانهاي بينالمللي اصرار بر مصرف قرصهاي ضد بارداري در ايران دارند و اين مسئله را به جد دنبال ميکنند و اين درصورتي است که اين قرصها در همه جاي دنيا به جزء ايران منسوخ شده است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه در داخل کشور عدهاي با سازمانهاي بينالملل در ايجاد اين بحرانها همکاري ميکنند، گفت: متاسفانه دو سال است که مسئولان زير بار مرخصي زايمان زنان نميرود و اعلام ميکنند که اين موضوع بار مالي دارد؛ اما تجهيز ورزشگاهها جهت حضور زنان بارمالي ندارد؟!
روح افزا خاطر نشان کرد: در کشورهاي مانند سوئيس، انگلستان و دانمارک به زنان سه سال مرخصي زايمان ميدهند و دولت علاوه بر حقوق، هزينه نگهداري کودک را به مادرش پرداخت ميکند.
امام راحل اهميت نقش زن را معادل قرآن کريم قرار داده است
وي با استناد به اين سخن امام راحل که «زن انسان ساز است، همانگونه که قرآن انسان ساز است»، بيان داشت: اين سخن امام راحل نشان ميدهد که ايشان اهميت نقش زن را معادل قرآن قرار دادند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به تلاش شبکههاي ماهوارهاي در ايران ادامه داد: در شبکه ماهوارهاي من و تو، خوانندهاي آن طرف آبي با تبليغ لباسهاي نامناسب، فرهنگ برهنگي را رواج ميدهند و راديو آمريکا مهمترين دغدغه خود در ايران را حضور زنان در ورزشگاهها ميداند.
اين کارشناس مسائل زنان افزود: کشورهاي غربي در حالي قانون برابري جنسي را مطرح ميکنند که حقوق زنان آنان در نهادهاي دولتي کمتر از مردان است و اين به دليل زن بودنشان ميباشد.
در داخل کشور برخي به دنبال رواج ازدواج سفيد هستند
روحافزا در خصوص ازدواج سفيد بيان داشت: متاسفانه برخي در داخل کشور سعي دارند که اين ازدواج را رواج داده و در برخي مجلات به اين موضوع اشاره شده است که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته تنها يک مجله به صورت نرم اين موضوع را دنبال ميکند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان داشت: آمار ميزان بيسوادي کشور بسيار پايينتر از ساير کشورها است؛ اما چرا کشورهاي غربي به اين موضوع نميپردازند؟
روح افزا با بيان اينکه متاسفانه دانشگاههاي کشور با بيهويتي همراه شده است ، بيان داشت: در جشن فارغ التحصيلي دانشگاههاي کشور کنسرت موسيقي برگزار ميشود، در صورتي که در کشورهاي غربي اين جشن به سادگي و بدون برگزاري موسيقي صورت ميگيرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص پايين بودن حقوق زنان در برخي مشاغل گفت: در ايران در خصوص حقوق زنان در مشاغل غير دولتي بيعدالتي وجود دارد، به اين دليل که دولت نظارت لازم را بر حقوق زنان در اين مشاغل ندارد.
زنان ايراني تا سن 50 سالگي توان بارداري سالم را دارا ميباشند
وي در خصوص سن باروري در زنان بيان داشت: برخي سعي دارند تا طرحي مبني بر اينکه زنان از سن 20 تا 30سالگي ميتوانند فرزندان سالم به دنيا بياورند در کشور را رواج دهند، اين درحالي است که اثبات شده که زنان ايراني تا سن 50 سالگي ميتواند باردار و فرزندان سالم بدنيا آورند.
روح افزا ادامه داد: متاسفانه مجلس حاضر به برداشتن قانون تنظيم خانواده که از سال 72 نوشته شده است و به غلط هنوز در حال اجرايي شدن ميباشد، نيست و هر زمان که اعتراض ميکنيم ميگويند بعد از انتخابات مجلس اين کار صورت ميگيرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اين مطلب که يونيسف، ۸۰۰۰ مهدکودک براي روستاهاي کشور تعريف کرده است تا فرزندان ما را آموزش بدهند، گفت: متاسفانه در مهدکودکها چيزي که آموزش داده ميشود، رقص و آواز است که اين باعث عدم خلاقيت و ثبات شخصيتي در کودکان ميشود.
غرب در پخش موسيقي براي کودکان خود برنامه مراقبتي دارد
وي با بيان اينکه پخش موسيقي بايد براي کودکان از استانداردهاي لازم برخوردار باشد، افزود: در کشورهاي غربي براي کودکان زير سه سال اصلا موسيقي پخش نميشود، و براي کودکان بالاي سه سال پخش موسيقي استاندارد تعيين شده است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي به مضرات حضور کودکان در مهد کودکها و دوري از محبت مادري پرداخت و گفت: عمده اختلال در کودکان از دوران جنيني تا سه سالگي ميباشد که متاسفانه در اين سنين مادران کودکان خود را به مهدهاي کودک ميسپارند.
وي ضمن اشاره به اين مطلب که کودکان تا سن دو سالگي نيازمند آغوش مادران خود ميباشند و به همين دليل خداوند مجراي تغذيه آنان را در آغوش مادر قرار داده است، افزود: متاسفانه مادران در اين دوران کودکان خود را کمتر در آغوش ميگيرند که تزلزل در شخصيت کودکان را بدنبال دارد.
حضور کودکان در مهدها موجب رشد بي اعتمادي نسبت به خود در بزرگسالي ميشود
اين کارشناس مسائل زنان با بيان اينکه اين رفتار نادرست مادران باعث ايجاد عدم اعتماد به نفس در فرزاندانشان ميشود، تصريح کرد: اين مسئله باعث شکل گيري بيماري اعتياد در فرزندان در بزرگسالي ميشود.
روحافزا ادامه داد: بيماري اعتياد در بزرگسالي به دوران سه سالگي کودکان بازميگردد، به اين دليل که بيشترين اثر پذيري را کودکان از اين دوران دارند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاکيد کرد: دوران عاطفي مادر و کودک از زمان جنيني به وجود ميآيد و اگر مادر کمتر کودک خود را در آغوش بگيرد، ميزان خلاقيت فرزند او کاهش مييابد.
وي ادامه داد: 60 کتاب روانشناسي بر اين مطلب که محبت مادر نسبت به فرزندش بيشتر براي مادر منفعت دارد تا کودک، تاکيد دارد، زيرا اين رفتار محبتآميز مادر نسبت به فرزندش باعث جبران کمبود محبتي که مادر از دوران کودکي داشته است، ميشود.
اين کارشناس مسائل زنان با بيان اينکه مادران قدرت تربيتي بالايي دارند، به امتيازاتي که خداوند به آنان داده، اشاره داشت و گفت: خداوند به زنان براي تربيت کودکانشان زيبايي، محبت ورزي و زيرکي داده است.
/انتهای متن/