قتل ۴۳هزار زن به دست همسر و اعضای خانواده

0

کمیته مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل درگزارش مربوط به سال ۲۰۱۲ این کمیته اعلام کرده است که ۴۳ هزار زن تنها در این سال به دست همسران ویاسایر اعضای خانواده‌های خود به قتل رسیده‌اند.
کمیته مقابله با جرائم سازمان ملل با ابراز نگرانی شدید ازادامه جنایات علیه زنان ودختران دربرخی ازکشور‌ها، قتل و آزار زنان را مایه ننگ جوامع انسانی خواند و خواستارخاتمه گرفتن این جنایات از طریق مقابله با تبعیضات موجود درقوانین این کشور‌ها شد.

به گزارش به دخت به نقل از ایلنا، یوری فدوتوف مدیر اجرایی دفتر مبارزه با مواد مخدر وجرائم سازمان ملل متحد درجریان برگزاری بیست و چهارمین نشست کمیته مقابله با جرائم که از روز ۱۹ تا ۲۱ ماه مه (۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت) در مقر سازمان ملل برگزار می‌شود، با صدور بیانیه‌ای خشونت علیه زنان ودختران را به هر شکل و دلیلی مایه شرم همه انسان‌ها توصیف کرد.

وی افزوده است که بر اساس آمارهای سازمان ملل متحد میلیون‌ها نفراز زنان و دختران در جوامع مختلف جهان قربانی خشونت‌ها شده و ده‌ها هزار نفر از آنان جان خود را در اثر این گونه خشونت‌ها از دست می‌دهند.

کمیته مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل درگزارش مربوط به سال ۲۰۱۲ این کمیته اعلام کرده است که ۴۳ هزار زن تنها در این سال به دست همسران ویاسایر اعضای خانواده‌های خود به قتل رسیده‌اند.

فدوتوف بااشاره به اینکه شرایط دردناک و فاجعه آمیز زندگی میلیون‌ها زن جهان از دید جهانیان مکتوم مانده این آمار را نمونه کوچک و قابل رویتی از این جنایت‌ها دانسته که روزانه در مورد میلیون‌ها زن ودختر بیگناه جهان اعمال می‌شود.

مدیر اجرایی کمیته مذکور بااشاره به اینکه روزانه نمونه‌های زیادی از این گونه خشونت‌ها در مورد زنان در مدارس، محیط کاری وخانه‌ها حتی درجوامع پیشرفته جهان رخ می‌دهند مسئولین کشور‌ها را ملزم دانسته تا برای جلوگیری از این گونه جرائم علاوه بر حفاظت از حقوق زنان زمینه دسترسی آن‌ها به فرصت‌های اجتماعی، برابری و رفاه اقتصادی را فراهم کنند.

وی با اشاره به وجود برخی تبعیضات و تعصبات جنسیتی در نظام‌های فانونگذاری و قضایی برخی از کشور‌ها مقابله با این گونه تبعیضات که به مصونیت مرتکبین این گونه جنایت‌ها منجر می‌شود را یکی از اهداف اصلی و مهم این کمتیه دانست.

فدوتوف تاکید کرده است که برای پایان بخشیدن به این جرائم همه کشور‌ها وسازمان‌های مدافع حقوق بشر بایستی برای دگرگون ساختن قوانینی که زمینه این گونه جنایات را فراهم می‌کنند به همکاری و مشارکت بپردازند وهشدار داده است در صورت بی‌تفاوتی نسبت به این جنایات، بی‌عدالتی در مورد زنان ودختران همچنان ادامه خواهد یافت و تلاش‌های جهانی برای دستیابی به جوامعی منسجم و برخوردار از تساوی و عدالت عقیم خواهند ماند.

/انتهای متن/

درج نظر