نگرانی رحمانی فضلی از افزایش زنان معتاد
۲ برابر شدن میزان اعتیاد زنان در جامعه فاجعهای است که باید تمام زنگهای خطر را به صدا درآورد چرا که زنان هسته اولیه تعلیم، تربیت و صیانت از خانواده هستند.
سرویس خبر به دخت/
به گزارش به دخت به نقل از افكارنيوز،عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره سراسری معرفی و انتخاب آثار برتر مکتوب در زمینه مبارزه با موادمخدر، روانگردانها و پیشتازها با اشاره به استفاده از روشهای قابل فهم در تحقیقات صورت گرفته در زمینه موادمخدر بر رویکرد نگاه اجتماعی محور نسبت به این مساله تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به فراگیری موضوع اعتیاد و علیرغم تمام زحمات نیروهای انتظامی و امنیتی تنها راه مقابله با مساله اعتیاد ارتقاء آگاهی و سطح اطلاعات و دانش مردم است.
وی ادامه داد: این آموزشها و اطلاعات میبایست به تناسب سطح مخاطبان برای آنها ارائه شده و قابل فهم باشد.
وزیر کشور مساله اشتغال و اعتیاد را جزء بالاترین مطالبات مردمی و دغدغه عمومی عنوان کرد و با توجه به آمار یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور، به تعداد ۶ میلیون خانوادههای درگیر مساله اعتیاد اشاره کرد و گفت: با توجه به این تعداد افراد درگیر با مساله اعتیاد در کشور، میبایست به مساله اعتیاد از نگاه اجتماعی توجه داشت.
وزیر کشور اقتصاد خانواده معتادین و تامین مالی آنها، صیانت از معتادان و پرداختن به اقتصاد قاچاقچیان را از جمله مباحثی دانست که میبایست تحقیقات بیشتری راجع به آن انجام شود و در ادامه با اشاره به افزایش آمار اعتیاد زنان و افزایش آن از ۵.۲ درصد به ۸.۹ درصد این مساله را فاجعهای بزرگ دانست و گفت: ۲ برابر شدن میزان اعتیاد زنان در جامعه فاجعهای است که باید تمام زنگهای خطر را به صدا درآورد چرا که زنان هسته اولیه تعلیم، تربیت و صیانت از خانواده هستند.
رحمانی فضلی رواج فروش فرزندان و مسائل خلاف عفت را از جمله معضلات برخی خانوادههای درگیر اعتیاد عنوان کرد و با طرح این سوال که چه نهادی تامینکننده و حامی خانوادههای معتادان است، افزود: هیچ نهاد و خیریهای حامی خانواده معتادان نیست و در برخی موارد نیز حمایتها و کمکهای این نهادها به دلیل اعتیاد سرپرست خانواده از آنها سلب میشود.
وی در ادامه حوزههای پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت را از جمله حوزههای نیازمند انجام بررسی و مطالعات دانست و در تشریح صیانت از معتادان و خانوادههای آن ها گفت: باید برای رهایی معتادان پس از اعتیاد چارهای اندیشید و این مساله نیازمند تحقیقات و مطالعات بسیاری است.
وزیر کشور همچنین با تاکید بر آسان فهمی مطالعات آموزشهای انجام شده به فعالیت در بخش رمان، داستان، فیلمنامه، نمایشنامه، شعر و ادبیات اشاره کرد و گفت: باید با بهرهگیری از این مباحث جنبه فریبندگی و جذابیت مواد مخدر میان نسل جوان و بزرگسال را کاهش داد و از این راه نیز نسبت به مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تلاش کنیم.
رحمانی فضلی در پایان با بیان اینکه دبیرخانه دائمی برای بخش مطالعات یکی از الزامات است خاطرنشان کرد: امیدواریم سال دیگر عناوین و محصولات این جشنوارهها متنوعتر از گذشته باشد و این جشنواره در سطح ملی انجام شود.
/انتهای متن/