سرویس فرهنگی به دخت/
بادمجان …………… 5 عدد
تخم مرغ ………………….. 4 عدد
پیاز متوسط …………………….. 3 عدد
روغن کنجد یا زیتون …………………. به مقدار لازم
زعفران ………………………. به مقدار لازم
نمک و فلفل …………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :
روش اول:
1. بادمجانها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید.
2. پیاز رنده شده و تخم مرغ را همراه با نمک، فلفل و زعفران را به بادمجان اضافه کنید.
3. روغن را درون ماهیتابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود. سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود. سپسکوکو را برگردانید.
4. حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته.
روش دوم:
1- پیاز را پوست کنده رنده کنید و با کمی روغن سرخ نمایید. بادمجانها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
2- آن را کنار بگذارید تا سرد شود . تخممرغها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید
3- پس از سردشدن بادمجان و پیاز ، آن را به تخم مرغ افزوده و هم بزنید و درون تابه بریزید. صبرکنید یک طرف آن سرخ شود. سپس کوکو را برگردانید.
/انتهای متن/