لازانیا و ترشی بادمجان
اکثر ما از بادمجان تنها در چند غذا مثل کشک بادمجان و خورشت بادمجان استفاده می کنیم. در حالی که با این ماده غذایی مفید و خوشمزه خیلی غذاهای دیگر هم می توان تهیه کرد. این هفته در آشپزخانه به دخت طرز تهیه این غذاها را یاد بگیرید و آنها را درست کنید.
سرویس فرهنگی به دخت/
و اما امروز لازانیا و ترشی بادمجان:
- لازانیای بادمجان
- اگر بخواهید بادمجان را درون روغن به تنهایی سرخ کنید، غذای خیلی چربی خواهیدداشت. اگردرون تابه کمی آب جوش به اضافه مقداری روغن بریزید، دراین صورت بادمجانها می پزند وبعد روغن را جذب خود می کنند.
- می توان گوجه فرنگی را حلقه حلقه برش داد و کمی تفت داد.
- قارچ و گوشت چرخ کرده را نیز می توان از دستور پخت حذف نمایید.
- در صورت دلخواه می توان فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کرد.
- تا زمانی نیاز به پخت می باشد که روی لازانیا طلایی شود.
- قبل از این که لازانیا را برش دهید 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و راحت تر بریده شود.
- می توان همه مواد را با هم مخلوط و روی یک ورق لازانیا یک لایه از مواد را ریخت و به صورت رول پیچید و لازانیای لقمه و رول تهیه کرد.
- Ø ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان كوچك……………………..
نعناع …………………………
هويج……………………..
سير………………………
نمك …………………………
طرز تهيه:
1. سر بادمجانها را جدا كرده، روي آنها را از بالا تا پايين با چاقو يك شكاف عميق ايجاد كنيد.