سرویس هنر و زندگی به دخت/
موادلازم:
سيبزميني…………………….نيم کيلوگرم
زردهي تخممرغ…………………………..يک عدد
خامه…………………………….يک قاشق سوپخوري
پنيرپيتزا (رنده شده) ………………………………….3 قاشق سوپخوري
آرد سيبزميني……………………………… 2 قاشق سوپخوري
آرد……………………………..به اندازهي لازم (براي غلتاندن کروکت)
تخممرغ کامل……………………………….دوعدد (براي غلتاندن کروکت)
آردسوخاري………………………………..به اندازهي لازم (براي غلتاندن کروکت)
نمكوفلفلوزردچوبه……………………….. به اندازهي لازم
طرزتهيه:
سيبزمينيهاراپخته ودرآبکش ميريزيم، تاآب اضافي آن برود و سردشود.
سپس آنها راپوست گرفته و رنده ميکنيم.
زردهي تخممرغ، خامه،پنيرپيتزا، آرد سيبزميني و نمك و فلفل و زردچوبه را به آن ميافزاييم وکاملاً مخلوط ميکنيم.
موادآماده شدهرابه مدت 30 دقيقه دريخچال ميگذاريم. سپس ازمواد برداشتهوبه شکل کروکت(استوانه) درميآوريم.
کروکت آماده شده رادرآرد غلتانده، آرداضافي آن را ميگيريم. سپس درتخممرغ کامل که با چنگال زدهايم فرو ميبريم و بعد در آرد سوخاري ميغلتانيم. ميتوان به جاي آردسوخاري از آردسيبزميني مخلوط شده با ادويه استفاده کرد.
در اين مرحله اگرعجله نداشته باشيم ميتوانيم دوباره به مدت نيم ساعت کروکتها را دريخچال بگذاريم.
درتابه اي روغن را داغ ميکنيم. کروکت را در روغن مياندازيم(روغن روي کروکت رابگيرد) وبه طورکامل اطراف آن را سرخ ميکنيم.
اين غذا را ميتوان روز قبل تهيه کرد و بعد روي آن راپوشش پلاستيکي کشيده و در يخچال بگذاريم.
/انتهای متن/