رولت رنگینک
با حلول ماهی که همگی بر سر سفره خالق یکتا میهمانیم، گروه هنر و زندگی به دخت نیز بخش هایی را تدارک دیده است که سفره های پرخیر و برکت شما را با سادگی و سهولت رنگین تر کرده باشد. امید آنکه از دعای خیرتان بهره مند گردیم.
سرویس هنر و زندگی به دخت/
رنگینک نام یک دسر ایرانی است که با خرمای رطب تهیه می شود. ما این دسر ساده و بسیار خوشمزه ایرانی را در شکلی نو آموزش میدهیم.
خرمای سفت برای رنگینک مناسب نیست.
مواد لازم:
آرد گندم: یک و نیم پیمانه
کره : 200 گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
هل کوبیده: ½ قاشق چایخوری
خرمای رطب: 500 گرم
گردو : 100 گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری جهت تزئین
طرز تهیه:
هسته و کلاهک خرما را گرفته و آن را چرخ کنید.
حدود نیمی از کره را با خرمای چرخ شده مخلوط کرده و ورز دهید.
یک نایلون را با کمی روغن مایع چرب کرده و روی سطح صافی قرار داده و مخلوط خرما و کره را روی آن قرار دهید و به شکل مربع یا مستطیل باز کنید.
آرد را کمی تفت میدهیم تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
سپس کره باقیمانده و دارچین و هل را اضافه می کنیم.
خمیر حاصل شده را از روی حرارت برداشته و پودر قند را به آن افزوده و بگذارید کمی سرد شود اما کاملا سفت نشود و حالت منعطف خود را حفظ نماید.
حلوای حاصله را روی مخلوط خرما و کره بریزید.
گردوهای خرد شده را روی آن چیده و مواد را به کمک نایلون رول کرده. در هر مرحله از رول کردن مواد را خوب با دست فشار دهید تا کاملا منسجم شوند.
بگذارید رولت کاملا سرد و بسته شود(حدود 2-3 ساعت در یخچال)
می شود به دلخواه روی رولت را با پودر پسته و یا نارگیل تزئین کرد.
در آخر رولت را از نایلون خارج کرده و برش های دو سانتی متری بزنید.
نکته: می توان در صورت عدم تمایل پودر قند را حذف کرد.
گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/